Ada_ada Ezgiyildiz944 öğretmenim genel olarak mesleğimi çok seviyorum ama bazen de çok yoruluyorum ama bedensel olarak değil.
Merimerim Ezgiyildiz944 Diyetisyenim 🍀 mesleğimden memnunum milli sporcularla çalışıyorum 🏅 ama hep bir akademisyen hayali de kurmuyor değilim
Merve1616 Ezgiyildiz944 Mühendis ve iş güvenlik uzmanıyım hala çalışıyorum Doğum iznine 1 ay kaldı 37.haftada izne çıkacağım.Sonra işe devam edecegim
imeaeb Ezgiyildiz944 Değil aslında tek gereken sürekli pratiğe dökmek onu çok yapamadığımız için ülkece zor geliyor 🤗🥰
denizalismom Kimya teknikeriyim çalışıyorum , doğumdan sonra ara verecem bir süre . Mesleğimi çok seviyorum 🥰
Deletedmom0071 Ezgiyildiz944 ben de akademisyenim ama bir çocuğum var diğer yolda uzaktan yapıyorum ☺️ inşallah ikincisini de yola koyup doktorayı bitirp akademisyenliğin hakkını vereceğim 💪🏻🌸😅
Zeynep-ece Bende tıbbi tanıtım temsilcisiyim. Hala çalışıyorum 5 Eylülde doğum iznine ayrılacağım kısmetse. Çocuk ilaçları çalışıyorum alanım pediatri.
zeynep_mehdi Eses-95 merhaba ebe hanım 🥰😘 7 haftalık hamileyim karniimda aşırı şişkinlik oluyor midemde şişiyor normal mi acaba bu durum hazımsızlıkta yaşıyorum
123oznr Ezgiyildiz944 tarih öğretmeniyim ancak eşimin görevi sebebi ile şu an kıbrıstayız anca dönünce devam edebileceğim mesleğime