Neseren gunesveannesi16 off diyet çok zorluyordur hem de gebelikte. Zayıf olsalar bi dert kilolu olsalar başka. Sağlıklı gelsinler inşallah 🙏🏻
gunesveannesi16 Neseren aşırı zorlandım desem yalan olur aslında Rabbim veriyor gücünü ne aşerdim ne bir şey oldu valla. Toplam 10 kilo aldım zaten hamileliğimin başından itibaren
tubimom gunesveannesi16 açıkçası ben korkuyorum o hareketlere kızımda bir kere alaturka tuvalete oturdum sancım başladı akşam doğurdum bir taraftan da korkuyorum gelsin istesemde 😃
gunesveannesi16 tubimom aslında Doktor’un tavsiyesi değildi o hareket doktorumuz sadece yürüş lerini yap düzenli demişti aslında
Hubeyb9 gunesveannesi16 gece uykusu sıcaktan yatılmıyor çok zor geçiyor. 18 ağustos alacağım kucağıma inşallah.
tubimom gunesveannesi16 banada kimse tavsiye etmedi esti öyle yaptım artık tak etmişti 39 bitmişti hasdaneye gittiğimde 6 cm olmuştu
Elifyarenn gunesveannesi16 36+3 ama 9 gün geri geliyor doktor bir sorun olmaz dedi ama iki gündür sancılarım var mide bulantısı ve ishal de cabası yarın kontrole gideceğim bakalım neler olacak 🥺