gunesveannesi16 tubimom normal doğum için vücudumuz hazırlık yapıyor benim yalancı sancılarım var şuan belime de vuran ağrılsr oluyor bir de herkesin dikkati çeken burnum şişmeye başladı doğum yaklaşıncs burun şişermiş
tubimom gunesveannesi16 aaa onu ilk defa duydum kızım aceleciydi bu sanki biraz ağırdan alıyor hurma yemeye baslicam bende dikkat ediyordum artık pek etmiyorum bakalım
Yamani gunesveannesi16 dokroruma sordum sancin gelmeden yapmayacagim dedi. Gecen yapar diye hazirlikli gittim ama yapmadi 😊3 gunde birde cagiriyor
gunesveannesi16 Rabissssscee sezeryan ya da normal hiç fark etmez hepsi bizim canımızdan bi parça 😍 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
gunesveannesi16 Kubrakkaya sanırım en iyisi çok düşünüpte kafada büyütmemek dediğiniz gibi herşey olması gerektiği gibi olup biticek sonra bi bakmışız tatifsiz duygular 😍
gunesveannesi16 tubimom hurmayı başlıyorum ama alışkanlık haline gelmedi bi türlü yürüyüş yapıyorum ben bir de şu sandalyeden destek alıp çömelme hareketine başlayacağım bende
tubimom gunesveannesi16 açıkçası ben korkuyorum o hareketlere kızımda bir kere alaturka tuvalete oturdum sancım başladı akşam doğurdum bir taraftan da korkuyorum gelsin istesemde 😃
Neseren gunesveannesi16 off diyet çok zorluyordur hem de gebelikte. Zayıf olsalar bi dert kilolu olsalar başka. Sağlıklı gelsinler inşallah 🙏🏻
gunesveannesi16 Neseren aşırı zorlandım desem yalan olur aslında Rabbim veriyor gücünü ne aşerdim ne bir şey oldu valla. Toplam 10 kilo aldım zaten hamileliğimin başından itibaren
gunesveannesi16 tubimom aslında Doktor’un tavsiyesi değildi o hareket doktorumuz sadece yürüş lerini yap düzenli demişti aslında
Hubeyb9 gunesveannesi16 gece uykusu sıcaktan yatılmıyor çok zor geçiyor. 18 ağustos alacağım kucağıma inşallah.