tubimom gunesveannesi16 günü gününe aynıyız evet sıcaklar mahfediyor ya artık gelse diyorum ama aşağıya bile inmedi sizde var mı belirti
gunesveannesi16 tubimom yok görenler karnın yukarda daha diyor ama doğum kanalına girdi doktor her an gelebilir demişti bekliyoruz
Nadide07 gunesveannesi16 36+3 haftalığız sürekli gece gündüz yalancı sancılarım oluyor geceleri şimdiden uykusuz geçiyor sıcaklar zaten cabası beklemeye devam 🥵
Selcan21 gunesveannesi16 ilk göz ağrıları bı başka oluyor o beni bu kadar bekletmedi erken gelmişti 😅
Xname Eliflara 38+4 de en son gittim girmemişti kanala girip girmemesine çok takılmıyorum doğum zamanı sancıyla kanala giren çok önemli olan doğumun başlaması haftalardır kanalda bekleyen bebekler var ama gelmiyorlar
Kubrakkaya gunesveannesi16 haklısınız insan bilmediği bi konuda daha endişeli oluyor ama merak etmeyin akışa güvenin ve rahatlayın herşey kendi doğal şekliyle oluverecek 😍🤲🏼
gunesveannesi16 Kubrakkaya sanırım en iyisi çok düşünüpte kafada büyütmemek dediğiniz gibi herşey olması gerektiği gibi olup biticek sonra bi bakmışız tatifsiz duygular 😍
Rabissssscee gunesveannesi16 36+2 ama minnakta bir kaç haftalık bi gerilik mevcut 🥹 2200 gram civarı ölçüldü 36 haftada 37de kontrolümüz var doktorum nst, kan akımı, suyu bu şekilde normal ilerlerse 38i geçmesini bekleriz dedi sezeryan olacak henüz gün almadık 🥹
gunesveannesi16 Rabissssscee sezeryan ya da normal hiç fark etmez hepsi bizim canımızdan bi parça 😍 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Yamani gunesveannesi16 benimde 37+5 yarin kontrolum var bu sicakta nasil gidicem diye dusunuyorum. Sanirim nst de bayilirim.
Neseren gunesveannesi16 36da 2900 37de 3300 gramdı. Haftada 400 gram almaya devam ederse diye korkum 😅
gunesveannesi16 Neseren iştahımız oldukça artıyor son zamanlarda ama onlar için beslenmeye dikkat de etmemiz gerekiyor ben ki şeker yüzünden hamilelikte diyet yapan biriyim
tubimom gunesveannesi16 banada karnın yukarda diyo herkes ama doğum kanalına girdi demedi salı günü gidicem bakalım yürürken kasıklarım çok ağrıyor kalıyorum bazen iyle
gunesveannesi16 tubimom normal doğum için vücudumuz hazırlık yapıyor benim yalancı sancılarım var şuan belime de vuran ağrılsr oluyor bir de herkesin dikkati çeken burnum şişmeye başladı doğum yaklaşıncs burun şişermiş
Neseren gunesveannesi16 off diyet çok zorluyordur hem de gebelikte. Zayıf olsalar bi dert kilolu olsalar başka. Sağlıklı gelsinler inşallah 🙏🏻
tubimom gunesveannesi16 aaa onu ilk defa duydum kızım aceleciydi bu sanki biraz ağırdan alıyor hurma yemeye baslicam bende dikkat ediyordum artık pek etmiyorum bakalım
Yamani gunesveannesi16 dokroruma sordum sancin gelmeden yapmayacagim dedi. Gecen yapar diye hazirlikli gittim ama yapmadi 😊3 gunde birde cagiriyor