yaprak_1212 Portredekitirtil erken değil mi peki bende Şuan 36haftalıpım doğurmak istiyorum artık erken diyorlar 😂
Koalammm gunesveannesi16 aynen canım sağ salim atlatıriz inşallah dogumuda.🙏 Rahatlayalim artık yaa 😅🙄
Xname Eliflara 38+4 de en son gittim girmemişti kanala girip girmemesine çok takılmıyorum doğum zamanı sancıyla kanala giren çok önemli olan doğumun başlaması haftalardır kanalda bekleyen bebekler var ama gelmiyorlar
Mavisim099 36+6 dün evi temizlettim dip köşe. 14 ya da 16 agustos sezeryan tarihim nasipse 😍 hiç Bi sorunum yok şükür sadece karnım taş gibi oluyor
Neseren gunesveannesi16 biz de 37+5teyiz daha fazla kilo almadan bir an önce gelse diye bekliyoruz şüşko oğlumu
Tgcmrt48 gunesveannesi16 Salı günü Sezeryanım var sıcaklar bir yandan hareketleri çok şiddetli kanala girdi yürümekte zorluk çekiyorum miğde bulantım tekrar başladı 😒😂
gunesveannesi16 Tgcmrt48 salı günü benim de kontrol var diyorum bi süpriz olsa da gelse direk 08.08 güzel tarih 😍
Selcan21 gunesveannesi16 orası öyle tabiki ne kadar durursa o kadar iyi onlar için ama gerçekten aşırı yorucu ya birde 2 yaşında bir çocuğunuz daha varsa tamam bitiksiniz siz 😅
Neseren gunesveannesi16 36da 2900 37de 3300 gramdı. Haftada 400 gram almaya devam ederse diye korkum 😅
Selcan21 gunesveannesi16 ilk göz ağrıları bı başka oluyor o beni bu kadar bekletmedi erken gelmişti 😅
tubimom gunesveannesi16 günü gününe aynıyız evet sıcaklar mahfediyor ya artık gelse diyorum ama aşağıya bile inmedi sizde var mı belirti
gunesveannesi16 tubimom yok görenler karnın yukarda daha diyor ama doğum kanalına girdi doktor her an gelebilir demişti bekliyoruz
Nadide07 gunesveannesi16 36+3 haftalığız sürekli gece gündüz yalancı sancılarım oluyor geceleri şimdiden uykusuz geçiyor sıcaklar zaten cabası beklemeye devam 🥵
Kubrakkaya gunesveannesi16 haklısınız insan bilmediği bi konuda daha endişeli oluyor ama merak etmeyin akışa güvenin ve rahatlayın herşey kendi doğal şekliyle oluverecek 😍🤲🏼
gunesveannesi16 Kubrakkaya sanırım en iyisi çok düşünüpte kafada büyütmemek dediğiniz gibi herşey olması gerektiği gibi olup biticek sonra bi bakmışız tatifsiz duygular 😍
Rabissssscee gunesveannesi16 36+2 ama minnakta bir kaç haftalık bi gerilik mevcut 🥹 2200 gram civarı ölçüldü 36 haftada 37de kontrolümüz var doktorum nst, kan akımı, suyu bu şekilde normal ilerlerse 38i geçmesini bekleriz dedi sezeryan olacak henüz gün almadık 🥹
gunesveannesi16 Rabissssscee sezeryan ya da normal hiç fark etmez hepsi bizim canımızdan bi parça 😍 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏