Dmrsm videl bnde kuzum ama inan yapicak bir şeyim kalmadı artik o yuzden mecbur yaptircam senin ne rahatsızlığın vardı özel degilse
videl Dmrsm AMH yerlerde cıktı :( üzerine çikolata kistim var . doktor zaman kaybetmeyın dedı. bir de esimin morfolojisi %1. hiç gebeliğim olmadı bu zamana kadar, hiç tüp bebek deneyımım de yok. ondan bılemıyorum neler yasacagım, o da geriyor beni biraz
Dmrsm videl sen bensin resmn çok şükür bnim eşimin değerleri iyi ama amh düşük 1.03 çıktı bnde hiç gebe kalamadm 15 aydır sinirlerim bozuldu iyice
Maviduru123 videl birebir aynı durumdaydım canım eşimde aynı şekildeydi. Tüp bebek tedavisi ile çok şükür sonuç aldım bu sürede olabildiğince stres yapmamaya çalıştım vitamin ilaçları bitkisel ballı macun kullandım çok şükür mucizem tutundu bana . Darısı isteyen sizlere inşallah
videl Dmrsm benim AMH senınkının yarısı :( ya umarım bebişlerimiz tutunur bize. insallah bır sıkıntı cıkmaz. ben bir de karından iğne olayından cok korkuyorum komık olacak ama :D
Dmrsm videl bnde çok korkuyorumda kuzum bir kez çatlatma iğnesi kullanmıştım hiç acitmamisti eşim burçak iğneyi bna bakalım aksiyonlu zamanlar bizi bekliyor
Gebeyim-32 Sema68 tabii , Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu sefer olacak inşallah inancınızı tam tutun ❤️
Kvser 27r1907 evet yumurta toplama da ben çok zorluk yaşadım . Ondan sonra transfer nasıl olacak kaygısı başladı bende 🥹herkes ağrı yok diyor inşallah öyledir 😇
umutluanneadayi tlhmrv ya olmazsa 3senedir olmadı ya yine olmazsa diye korkuyorum başka bişeyden değil
tlhmrv umutluanneadayi canım şöyle düşün ya olursa 🙂 o zmanda keşke daha önce yaptirdaydim diceksin.. olumsuz dusunme ne düşünürsek başımıza o geliyor Allah korusun
umutluanneadayi tlhmrv laparoskopi oldum onun için bekliyorum yoksa şimdiye yaptırmıştık 6 ay doğal gebelik dendi 3 ay gitti 3 ay kaldı o zamana kadar inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur 🥲
bubuiledudu Temmuz ayında başladım igeneleri kullandım 24 temmuz opu oldum pgt gideceği için 5. Gün embriyosu isteniyordu 2 tane kaldı birisi 5 birisi 6. Gün şimdi onlardan biyopsi alındı gitti beklemedeyim dün histeroskopi oldum rahimde biraz şekil sıkıntısı çıktı içine sıvı ilaç verilerek düzelttiler. Şimdi hem diğer reglimi hem de pgt sonuçlarını beklicem. Erkek faktoruyle başladık biz tüp bebeğe iki kurtaj bir negatif asilama geçmişim var. Zo4 bir süreç inşallah güzel haberler alırız hepimiz. 🙏🏻🤍🌸🌸
Mucizem80 Dlrsnm 2 yıl önce bende tüp bebek yontemiyle hamile kaldim simdi kizim 21 aylik 17 gun once de mucize bebegimiz dunyaya geldi kendiliğinden gebe kaldum cok şükür rabbim onu da nasip etti sag salim dogdu rabbim sana da sevinçler dolu gunler nasip etsin sag salim kucagina al yavrunu 🤲
umutluanneadayi tlhmrv amin aminnn Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🙃 Rabbim kimseyi çaresiz ve kucağını boş bırakmasın