Sema68 3 ay klomen tedavisi denedim , 1 kez aşılama . Sonra tüp bebeğe geçtik . İlk opu yapıldı malesef ki tek embriyom 3. Güne dayandı ve donduruldu sonra transfer edildi tutmadı, sonra 2. Kez tedavi gördüm ve opu yapıldı 6 tane embriyom 5. Güne dayandı ve 2 2 2 şeklinde donduruldu . İlk 2 si transfer edildi tutmadı, sonra 2 si transfer edildi tutmadı ve bu transferlerde de hiç bi olumsuzluk yoktu aslında embriyolar kaliteli ve rahim yeterli kalınlıktaydı . Geriye son 2 embriyom kalmıştı ve onları transfer ettirmek bile istemiyordum erteliyodum hep . Sonra tayinimizin çıktığını öğrendim neyse dedim kalmasınlar burda transfer yaptırayım ama inanın artık iğne yapcak gücüm kalmamıştı o yüzden doktorum da femara ile doğal takip yapıp doğal bi şekilde embriyoları transfer edelim dedi . O şekilde yaptık sadece femara içtim adetliyken sonra çatlatma iğnesi yaptım sonra gittim transfer oldum sadece transferden sonra kullandım yani progesteron ilaçlarını. Çok şükür 1 embriyom tuttu şimdi 20. Haftam bitiyor . Tüm bu süreç 4 yıl sürdü . Çok ağladım çok üzüldüm çok zor zamanlar geçirdim. Eşimle başbaşa yaşadık hepsini kimse bilmiyordu . Hem maddi hem manevi olarak çok zorlandık. Yalan yok çoğu kez anne olamayacağımı kabullendiğim ya da isyan ettiğim günler oldu . Hastane koridorlarında ağladığım doktorumun zor sakinleştirdiği . En son transferimden önce artık akıllanmış ve bi çok şeyi aşmıştım artık . Transfer olurken içime konulduğu anın ultrasonunu istedim ve bebeğimi hissettim ilk kez . Hep sakin kaldım tek başıma sürekli meditasyon dinledim yürüyüş yaptım nefes çalışması yaptım hiç evde durmadım hep kendimle baş başa iç huzurumla bekledim o süreci. Önceki tecrübelerimden tek fark buydu sakinlik . Çok şükür Allah emeklerimi karşılıksız bırakmadı . Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤️ uzun oldu kusura bakmayın