Berraeray1 Bende tüp bebek yaptırdım sonucumu öğrenmeme 8 günüm kaldı 😂 transfer inşallah tutunur bebişlerim bana
mucizem-2186 7ilknur_ hayırlı olsun öncelikle ilk değeriniz kaçtı birde kaçıncı gün embriyosuydu? Bende 29 temmuzda transfer oldum 10. Günki değerim 25 küsür
7ilknur_ mucizem-2186 inşallah benim 5. Gün embriyosuydu dondurdular 2 ay sonra transfer oldum ben 10. Günde 22.6 çıkmıştı bugün 53.30 çıktı
7ilknur_ 7ilknur_ ama benim ayın 7sinde hasta olmam gerekiyordu acaba o yüzden mi düşük çıktı 10. günde tam bilmiyorum bende
mucizem-2186 7ilknur_ 11. gün için mi bu değeri söyledi buarada hangi doktora gidiyorsun benim doktor demedi valla değeri söyledim dedim düşük değil 5 ve üstünü gebe sayıyoruz iki gün sonra tekrar kan cer artışa bakalım dedi
glrasl 7ilknur_ benim de 10.gün 38 di hcg değerlerine çok takılmayın çift embriyo konuşmuştu 12.gün 40 çıktı üstelik kimyasal sandım çok üzüldüm 16.güne kadar bekledim 219 çıktı yani değerler çok önemli değil sonradan artar Şuan 17 haftalığız çok şükür 🙏
Dlrsnm umutluanneadayi umutsuzluğa kapılmak yok tabiki. Herşey güzel olucak. Yemene içmene dikkat et. Bol bol yürüyüş yap. Stresten uzak dur. Şans seninle olsun🫶🏾
Blossom Dlrsnm Ben de birkaç gün sonra adet olunca başlıyorum inşallah. Hem heyecanlı hem stresliyim. 😌 Vücutta sıkıntı oluşturacak diye iğnelerden biraz çekiniyorum.
Dlrsnm Blossom hiç oluşturmuyor korkma hemen gelip geçiyor. Kadın bedeni hemen işlemlere adapte oluyor🌸
Dlrsnm Kvser transfer hiç zor bir işlem değil sanki muayene yapılıyor gibi düşün. Sonrasında ise sabırla bir bekleyiş geliyor. Yat dinlen iş falan yapma bu sürede. Stresten ve olumsuzluklar çok çok uzak dur. Keyfine bak. Güzel haberler almanı diliyorum🌸
Kvser Dlrsnm inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder 🙏🏻dediklerine dikkat edecem çok teşekkür ederim
Blossom Dlrsnm Ay inşallah kolayca hallolur hepimiz için. Bu ay sonu görev yerime dönmem gerek normalde. O da bende stres yaratıyor. Rapor falan alacağım. Müdüre durumu açıklamam gerek. Erkek müdür olunca biraz daha zorlaşıyor işler.
Dmrsm videl bnde kuzum ama inan yapicak bir şeyim kalmadı artik o yuzden mecbur yaptircam senin ne rahatsızlığın vardı özel degilse