• Doğumistanbul
  • Zeynep Kamil / Sultanbeyli Devlet hastanesi ? (Sezeryan)

Hdemir1618 hayır ama uzak kalır Sultanbeyli de oturuyoruz yakın olsun istiyorum ama kendimi de kasaba teslim etmek istemiyorum daha önce lazer yapıldı ameliyat yerim bu sefer dikiş olsun istemiyorum

Adapte34 ben Zeynep kamile de gittim göztepe yede gittim içlerinde şuan en iyiisi ümraniye devlet . Zeynep kamilde 3 farklı doktordan aldım randevu memnun kalmadm

Ben ümraniyeye gidiyorum benimle çok güzel ilgileniyorlar ama Sultanbeyli yi arkadaşlarım beğenmiyor bende hiç gitmedim.

Adapte34 1yıl önce Zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım ayrıca Perinataloji hastasıydım. Şiddetle tavsiye ederim çok memnun kaldım. Dikiş yapıştırma tarzı oluyor çok memnundum.

Adapte34 ben 27. haftam da gitmeye başladım çok da güzel ilgileniyolar tahlillerimi testlerimiz Zeynep Kamil de yaptırmıştım ben ikili testi mi üçlü testimi ve detaylı ultrason ama onlar istediler onları götürdüm baktı gayette ilgileniyolar yani doğum burada mı yapacaksın dedi evet burada yapmayı düşünüyorum dedim tamam dedi kan aldılar orada şu an oraya gidip geliyorum

Adapte34 doktor İbrahim Kale ye gidiyorum ben araştırıp gittim eğer randevu fa almak istersen ondan alabilirsin.. umarım faydamız dokunabilir 🤲