Yenibirii Sevdaltun dalin granül aldim. Sivi deterjan sanki akip gidecekmis gibi bi his var bende bi türlü alisamadim🙈
Zeymerr Sevdaltun dalin sabunu rendeledim onunla yıkadım hem daha ucuza geldi hemde güzel yıkıyor tortu kalmadı rendenin ince yeriyle yaptım. İlerleyen zamanda lekeler olur çıkmazsa e bebeğin kendi markasının leke çıkarıcısını alırım
Zeymerr EmreBeyiBeklerken çok geçmiş olsun inşallah düzelir büyüyünce. Bende bayadır kendi çamaşırlarımızda yumuşatıcı kullanmıyorum ha kullansamda mesela nevresim perde v.s onada deterjanla beraber katıyorum son anda almasın iyi durulansın diye
deniz2812 Sevdaltun Roxy Dalan sabun tozu ve unibaby mavi renk yumuşatıcı öneriyorum. İmkan varsa uni baby nin çamaşır deterjanını da alabilirsiniz 1 yıl önce baza altına koydum çıkardım hala aynı kokuyor
Eceee Sevdaltun deterjan ve yumuşatıcı uni baby leke çıkarıcı ve biberon emzik temizleyici green clean aldım
defneveannesii_ Sevdaltun Dalin aldım ben. Bebişimin kıyafetlerini dalin deterjan+yumuşatıcısıyla yıkadım mis gibiler🥰 Bir de yedek olarak dalan roxy aldım onu da deneyeceğim🫧😇
Glcn12 Sevdaltun ben kendim dalan almıştım ama doktorumuz roxy daha iyi içeriği temiz demişti sürekli kullandım onu ve yıkama olarak da daha iyi tabi bulabilirsen önceden her markete vardı şimdi bakıyorum çok nadir marketlerde var
EsraifciUur Aksoylu24 ben ilk oğlumda almıştım ama ya hiç çıkarmıyordu hiç beğenmemiştim aklınızı karıştırmak gibi olmasın da umarım siz beğenirsiniz 🌸