Ebraz Sevdaltun e bebeğin baby me deterjanını bide granül sabununu aldım sıvı deterjanını kullandım ama granül sabununu daha kullanmadım
Ebraz Ebru_20 deterjanına bişey demiyorum ama şampuan dalin alma alerji yapabiliyor ve göz yakıyor çocukluk dönemine geçince dalin kullan bence bebeklikte dalin alma benim gözlerimi yakıyordu yüzümü dalinle yıkıyordu arkadaşımın bebeğinide alerji yaptı ki arkadaşıma demiştim dalin almasaydın keşke diye ama sen almadıysan söyliyim dedim
Ebru_20 Ebraz bence bünye yapısına bağlı benim ablam da eltim de hep Dalin kullandılar ve hiç bir sıkıntı yaşamadilar
pariltis filialunae makineden ilk cıktıgında portakal gibi çok ferah bir kokusu var sonrasında kıyafetlerde aşırı koku kalmıyor
Ebraz Ebru_20 deterjan bilmiyorum ama dalin şampuan benim bile gözümü yaktığı için tercihim değil tabi sen bilirisn umarım bir sorun yaşamazsın
Churcill Sevdaltun ben dün uni baby ninkini aldım ebebekten. İçeriği doğal parfümsüz olduğu için de kötü kokuyo haliyle 🙈 kötü değil de parfümsüz işte. Granül sabunlar uzun süreli kullanımda makinede borularda tıkanıklık yapıyomuş o yüzden tercih etmedim. Diğer ürünlerde de parfüm, katkı maddesi olduğu için almadım
beyzaguvendi Sevdaltun dalin yenidoğan setini aldım içinde hepsi var. deterjanı, bebe yağı, pişik önleyici krem, şampuan, yumuşatıcı, ıslak mendil✨💛🐤🐥🐣
NesliMomm Sevdaltun Unı Bayb hipoalerjenik yenidoğan çamaşır bakım setinden aldım. 2’li deneme amaçlı ilk kıyafetlerini yıkadım, çok güzel bebek gibi kokuyor umarım bebeğim de sever alerjik bir durum olmaz. ☺️
Humeyraa12 filialunae az önce yıkadım bebeğimin ilk kıyafetlerini 🫶🏻 hafif bir portakal kokusunu andırıyor ağır bir koku gelmedi bana çok beğendim canım
MerveTeyze Mummumlilo ben bu hafta stok yaptım organik ali siye bir site var green clean kendi resmî sitesindeki telefondan aradım ve bu satıcı ürünlerini sizden mi alıyor orijinal mi diye teyid ettim aklında olsun
Nuraaa Girrlsskb58 roxy nedense erimiyor Makinedendir diye söylesenız makıne yenı artı bosch marka baska sabunların hepsını erıtıyor ama roxy asla erımıyor taş gıbı kalıyor nedenını anlayamadım sıvı deterjan tercıh edecegım buyuk ohtımal green clean bıraz pahalı ama yapacak vısey yok
Girrlsskb58 Nuraaa Valla bilemiyorum ama benim makinede hiç öyle bir sorun yaşamadım gayet güzel yıkadı eridi