Limeekce Sevdaltun uni baby çooook güzel kokuyor trendyoldan yumuşatıcısı ile beraber almıştım uyguna
Saygi_can Evafor Allah Allah nasıl yok bilgileri yok olmasın, onlineden sitesine bakın varya mağazada bilgileri yoktur yada tükenmiştir. Hakmar var ise orada da 39.95 di 2. Olarak en uygun orada
Saygi_can Evafor Bakın hatta daha da fiyat düşmüş ve stok yok diyor dun baktigim da 38 tl ve stok vardi.
Evafor Saygi_can doğrudur tabiki fakat satış danışmanına da sordum yok öyle bir satışımız dedi 🤣🤭yoruldugum ile kalmis olduk sağlık olsun
Girrlsskb58 Nuraaa Valla bilemiyorum ama benim makinede hiç öyle bir sorun yaşamadım gayet güzel yıkadı eridi
Gizemmom Sevdaltun Ben de uni baby sıvı deterjan kullanıyorum gayet memnunum. Yumuşatıcı da uni baby .
Rsahbaz Sevdaltun tabi ki naturalive. İlk bebeğimde de onu kullandım. Pişik kremi şampuan ve bebek deterjanı şuan piyasadaki en doğalı diyebilirim
miniklerim__ Sevdaltun ben duru kullanuyorum yumuşatıcısı ise uni baby benimkine her deterjan yaramiyo
Evafor Saygi_can valla ben bulamadım cıvıl ve kim.markette 54 TL idi 800 gram iki paket aldım koydum kenara