• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

imrn_smsk 2 yaşında oğlum var 15 haftalık hamileyim 12 haftamda bir kızım olacağını öğrendim ama burda herkes iler ki haftlarda değişti deyince tamda kız diyemiyorum 😂 rabbim nasip ederse ikisinin arasında tam 32 ay olacak

4.5 yaşında oğlum var 2. Hamileliğim Perşembe günü gidicem doktora daha kaç haftalık olduğum belli değil o yüzden 😅

imrn_smsk benim biri 16 biri 10 yaşında iki kızım var 🌸13 gün sonra üçüncü kızım gelecek kısmetse ❣️🤲

Zeyzey055 hiperaktif ne demek kuzum duydum bi kaç kez ama ne demek olduğunu bilmiyorum sağlıkla doğsun inşAllah🤲🏻🥰

Kukulikukuli12 kesin buda kızdır ozaman göstermiyosa canım😂bende öyle hissediyorum benimkini sağlıkla doğsunlar inşAllah🤲🏻

rumeysattnc inşAllah kız olur canım Rabbim gönlüne göre versin her anne ister hem oğlu hem kızı olsun🥰❤️

Gizemmiray35 Yaa ne güzel 3 kız MaşAllah inşAllah bitanede oğlunuz olur Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah benimde ikiz oğlum var buda kız olur diyorum inşAllah çok istiyorum kızım olsun ama herşeyden önce sağlık önemli🥰❤️