Merhaba kızlar benim ikiz oğullarım var 1 yaşındalar 3. Bebeğime 15 haftalık hamileyim cinsiyetimiz belli değil 12 haftalıkken gittim göstermedi kendisini 21 ağustosta gideceğim inşAllah gösterir😂❤️sizin kaç çocuğunuz var ve kaçıncı haftadasınız cinsiyetiniz bellimi🥰ben kızım olacağını hissediyorum inşAllah kız olur burda ultrason fotoğrafımı atmıştım herkes kız dedi hayırlısı inşAllah😅❤️
Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz
imrn_smsk benim 22 aylık bı kızım var. Şimdi 16 haftalık hamileyim doktor kız gibi dedi ama kesinlesmedi
imrn_smsk amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ♥️
imrn_smsk 1 oğlum var gönül isterdi ki ikinci kız olsun ama nasip bu da oğlan Eylül’de doğum yapcam oğlumda Eylül’de 2 yaşına basacak doktorumda onaylarsa oğlumun doğdu güne ameliyat günü almak istiyorum bakalım nasip ☺️
Eliferk09 şöyle diyim canım hamile kalmadan önce hep rüyamda görüyordum hamile olduğumu ama korunuyordum ikizlerim 9 aylıkken son adetimi gördüm ve diğer adet günümü bekliyordum bekledim bekledim ne kanamam var ne bişey adet olmuyordum ama hiç aklıma bile gelmedi hamile olabileceğim bi arkadaşa sordum git test yap dedi eşiminde haberi yoktu bile test yaptım öğrendim hemen eşime yolladım eşimde dediki oğlanlar 1 yaşına giriyo stresli olur dedi oysaki ikizlerim hiç zor çocuk değiller MaşAllahı var ikisininde son zamanlarda hep kendi yaptığım yemeklerden seve seve yediler hamile olduğum halde kendim hazırlıyorum çok şükür bi sorun yaşamadım miğde bulantı kusma dışında doktoruma sordum çocukları çoğu zaman kucağım alıyorum bişey olurmu diye sonuçta mecbur kalıyorum bazen altını değiştirmem gerekiyo üstünü başını tabi ama şuanda rahatım banada süpriz oldu hamile olduğum hiç stres sıkıntıda yapmıyorum inşAllah sağlıkla doğururum🥰❤️🤲🏻
pinkpanter72 aynı günmü doğmuş olacak abisiyle hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşAllah canım benim🤲🏻❤️
imrn_smsk 2 çocuğum var
kızım 15 oğlum 12 olcak 6.gebeliğim ama 3.çocuğum olacak 3 bebeğimi gebeyken kaybettim
Bu miniğimde kız 35+4 🥰
3Tospikannesi Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah canım benimde 3 kardeşim öldü 4 kardeşiz normalde annem hep ben ve kardeşim arasında bitane 6 aylık kız bebek doğurdu oda 1 gün yaşadı yaşamadı öldü sonra 2 kezde düşük yaptı cennette kavuşuruz inşAllah sizde kavuşursunuz🥰🤲🏻
imrn_smsk amin inşallah o yüzden bu miniğin bi an önce doğmasını istiyoruz sağ salim kucağımıza alalım hepimiz insanın içinde hep bi korku endişe
25 aylik oğlum var prematüre hiperaktif bide 31 haftalikta oğlumu bekliyoruz allahimdan belamı buldum ben darısı sizlere 😅😅😅 şaka şaka
imrn_smsk 3. Ye hamileyim bende oglum 8 kizim 2.5 yasinda 28 haftalik hamileyim süpriz oldu hic beklemiyoduk bizde korunurken hamile kaldim sag salim kucagimiza alalim insallah
imrn_smsk 2 çoçuğum var biri 13 yaşında biri 45 günlük her an 3 ücü olabilir🤣
imrn_smsk 22 aylık kızım var. 21 haftalık hamileyim 😇
Cinsiyeti imiz belli değil göstermedi Yarkın detaylı ultrasona giricem bakalım bellı olur inş 🤓