• Gebelik
  • Kaç çocuğunuz var ve kaç haftalık hamilesiniz

25 aylik oğlum var prematüre hiperaktif bide 31 haftalikta oğlumu bekliyoruz allahimdan belamı buldum ben darısı sizlere 😅😅😅 şaka şaka

imrn_smsk 3. Ye hamileyim bende oglum 8 kizim 2.5 yasinda 28 haftalik hamileyim süpriz oldu hic beklemiyoduk bizde korunurken hamile kaldim sag salim kucagimiza alalim insallah

imrn_smsk 22 aylık kızım var. 21 haftalık hamileyim 😇
      Cinsiyeti imiz belli değil göstermedi Yarkın detaylı ultrasona giricem bakalım bellı olur inş 🤓

imrn_smsk 2 yaşında oğlum var 15 haftalık hamileyim 12 haftamda bir kızım olacağını öğrendim ama burda herkes iler ki haftlarda değişti deyince tamda kız diyemiyorum 😂 rabbim nasip ederse ikisinin arasında tam 32 ay olacak

4.5 yaşında oğlum var 2. Hamileliğim Perşembe günü gidicem doktora daha kaç haftalık olduğum belli değil o yüzden 😅

imrn_smsk benim biri 16 biri 10 yaşında iki kızım var 🌸13 gün sonra üçüncü kızım gelecek kısmetse ❣️🤲

Zeyzey055 hiperaktif ne demek kuzum duydum bi kaç kez ama ne demek olduğunu bilmiyorum sağlıkla doğsun inşAllah🤲🏻🥰

Kukulikukuli12 kesin buda kızdır ozaman göstermiyosa canım😂bende öyle hissediyorum benimkini sağlıkla doğsunlar inşAllah🤲🏻

rumeysattnc inşAllah kız olur canım Rabbim gönlüne göre versin her anne ister hem oğlu hem kızı olsun🥰❤️