Tugbazdmr yakup_kubraa bebek tamamen kanalda şuan düzenli sancılarımı da serum ile durdurdular tetikteyiz 🥹
Beti_07 35 oldum ama hiç dayanılacak gibi değil vertigo atakları ile dolu geçen zaman. Uykusuzluk sürekli yatma isteği sıcak Allahım yardım etsin. Bir an önce doğsun istiyorum
Tugbazdmr Dilan303 evet maalesef erken oluyor sancılar olabilir benimde var yalancı sancılar önemli olan düzenli olmaması. Ki düzenliye de çözüm var ben 2 tüp serum yedim sancımı durdurdular
Gizemmiray35 Gebe_hanim anladım canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ilk doğumun mu
esragedk 35+2 planlı sezeryan ama daha doktor tarih vermedi 😃🥰 çok zorluyor sıcaklar işte yapılmıyor bu sıcaklarda🤭 her saat uyuyabilme potansiyelim var ama 4 yaşında oğlum var ilgilenmem gereken 😃🥰
Hubeyb9 Purplee_eda123 18 ağustosa gün aldık. Mide yanması ve sıcaklar beni bitirdi bir an önce gelsin istiyorum artık. 36+3 olduk
Bebetlm 35+5 21 ağustosa gün verildi sıcaktan ölücem kızlar ayak tabanlarım yanıyor resmen 🤦♀️ bugün kontrolüm vardır haraket takibi önemli bu son zamanlarda dedi eski aktifliği yok ama haraket ediyor tabiki sizin haraketler nasıl?