TheMuhtesem Purplee_eda123 35+2yiz, doktor 39.haftayı bir görelim dedi. Çevremdeki herkesi uyarıyorum sürekli, sakın hamileliğinizin son 2-3 ayı yaz aylarına denk gelmesin diye. Böyle sıcak olmaz 🫠🫠🫠🫠
Mlke987 Purplee_eda123 35+1 zor geçiyor hem sıcak hem kasılmalarım çok arttı gece uykularım yok ağrılarım oluyo 🥺
1melekannesi3858 Mlke987 canım ya bende 35+5 oldum kac gündür bende de kasılma oluyo geceleri ya bebek sertlesiyo toplaniyo biraz masaj yapıyorum düzeliyor ondan sonra
1melekannesi3858 Mlke987 Allah yardımcımız olsun valla daha doğum tarihi de yok şekli de yok nasıl olacağı felan
Mlke987 1melekannesi3858 aynen benimde öyle toplanıyo ve aşırı kasılıyorum çok ağrım oluyo yürüyüş yapınca geçiyo biraz 🥺🥺
1melekannesi3858 Mlke987 ay artık zorlama başladı valla rabbim sağlıklı sihatli hayırlısı ile kucağımiza almamızı nasip eylesin inşallah
1melekannesi3858 Totanseyma canım inşallah sağlıklı sihatli kucağına almak nasip olsun inslalah banada dua et
1melekannesi3858 Mlke987 öyle aşırı yok canim.ilk zamanlar çok oluyordu bende şimdi aşırı olmuyo bildiğin kesildi gibi bisey 🤣🤣🤣🤣
Yesim8 Totanseyma Merhaba kaç haftaliksiniz acaba benimde bugün 36 oldu serklajliyim sezeryan günü verdimi
Masalina12 Beybilimomy benn 😭😭 sıcaklar maf etti beni bebeğim normal doğum günümü bekliyorum sancı yok açılma yok uykusuzluk beni delirtiyor artık
busratoprak01 Melekinci bende 36+2 yim 21 Ağustos da gel çatıya bakalım dedi , sizce geç değil mi ya 21 Ağustos çatı için