• Gebelik
  • Çatı muayenesi sonrası kahverengi lekelenme

Cincinatti gerçekten bende böyle canımın acıyacağını düşünmemiştim çoğu kadın acı hissetmemiş bile anlamadım

napyaca sabah geldi benimde kahverengi lekelenmem geçti şuan şükür

38+4 oldum daha hiç çatı muayenesi yapılmadı nstde sancı vs yok

Hzky2010 ya bu doktorlar hep bi öylr bi böyle 😂 ben artık bişi sormayı bıraktım her şeye normal deyip duruyorlar 🥺🥺

Mire benimde sancı zamanı yapılacak demişti doktor önce yapmadı sancılandığın zaman daha iyi esniyo demişti

• Mire bunu yanıtladı.
      • Mire bunu beğendi.

bsrabrna azarlar gibi konuşmalarıda cabası özel devlet karışık gidiyordum son zamlardan dolayı iki haftadır devlete gidiyorum gerçekten adamı özele mecbur bırakıyorlar

Bende bugün oldum muayene doktorum lekelenme olabilir korkma dedi 38 haftalığım

3_fistikannesi sancimda var karnım taś gibi oluyo sırtıma kasıklarıma anlık sancı giriyo bı 30 saniye ama açılma yok bende hissediyorum bide bebeğin kafasinin doğum kanalına girdiğinizde hissediyorum yarın 36 .haftam

Bende bugün oldum çatı muaynesi 37+6yim ama canım aşırı tatlı olmasına rağmen acımadı ya tirsiyodum baya bide başta kanama lekelemeyin vs doktor olabilir dedi ama oda olmadı ilk defa hamilelegimin başından beri çok az beyaz akinti geldi sadece oda azdi

Ay yemınle bazıları o kadar acıyor öldüm felan demiş ki korkmasam da korkuttunuz buna dayamıyorken doğumu nasıl yapacaksınız ?

Hzky2010 ne zaman sancılandınız 9 günüm kaldı ama daha hiçbir belirti yok

Mire dün sqncılqnınca gittim iki cm açıklık var dendi fakat bugün sancım falan yok nstde çok hafif bi sancı çıktı o kadar kırk haftalık oluyoruz bu hafta Çarşamba’da tekrar gel dedi düzenli sancın falan olmazsa suyun gelmezse gelmene gerek yok çarşambaya kadar dedi duruma göre beklemedeyim

• Mire bunu yanıtladı.
            • Mire bunu beğendi.