• Gebelik
  • Çatı muayenesi sonrası kahverengi lekelenme

Hzky2010 bende bugün oldum. Kanama yada lekelenme olur mu dedim doktora hayır olmaz demişti

Of çok korkuyorum çatı muayenesinden ya keşke doğum başlamış olsa çatı muayenesi görmeden vakti zamanı gelince 😩😩😩

Hzky2010 Ben de bugün muayene oldum, doktorumun eldiveni de biraz kan oldu zaten, doktor o an söyledi biraz leke şeklinde kanama olabilir birkaç gün diye

Ben 24. Haftada meburi bir muayene olmak zorunda kaldım drum çok nazik davranmasına rağmen ruhumu teslim ediyordum az daha çokk zor. Nefesim kesildi sanki Koca karnımızla düşünemiyorummm😟

bsrabrna bende oldu bugün doktora sordum normal olabilir lekelenme dedi kanama olmadıktan sonra dedi ama bilemiyoruz tabi

Nehirsude istemezseniz yapmıyorlar ben çok sqncılanınca açılmam varmı diye bakarken ona da baktı

Cincinatti gerçekten bende böyle canımın acıyacağını düşünmemiştim çoğu kadın acı hissetmemiş bile anlamadım

napyaca sabah geldi benimde kahverengi lekelenmem geçti şuan şükür

38+4 oldum daha hiç çatı muayenesi yapılmadı nstde sancı vs yok

Hzky2010 ya bu doktorlar hep bi öylr bi böyle 😂 ben artık bişi sormayı bıraktım her şeye normal deyip duruyorlar 🥺🥺