• Gebelik
  • Çatı muayenesi sonrası kahverengi lekelenme

Bende bugün oldum çatı muaynesi 37+6yim ama canım aşırı tatlı olmasına rağmen acımadı ya tirsiyodum baya bide başta kanama lekelemeyin vs doktor olabilir dedi ama oda olmadı ilk defa hamilelegimin başından beri çok az beyaz akinti geldi sadece oda azdi

Ay yemınle bazıları o kadar acıyor öldüm felan demiş ki korkmasam da korkuttunuz buna dayamıyorken doğumu nasıl yapacaksınız ?

Hzky2010 ne zaman sancılandınız 9 günüm kaldı ama daha hiçbir belirti yok

Mire dün sqncılqnınca gittim iki cm açıklık var dendi fakat bugün sancım falan yok nstde çok hafif bi sancı çıktı o kadar kırk haftalık oluyoruz bu hafta Çarşamba’da tekrar gel dedi düzenli sancın falan olmazsa suyun gelmezse gelmene gerek yok çarşambaya kadar dedi duruma göre beklemedeyim

• Mire bunu yanıtladı.
    • Mire bunu beğendi.

Hzky2010 aaaa çok iyi sezeryan dememişler en azından bebek kaç kilo

Mire sezeryan demedi çatın uygun dedi suyu iyi bebeğin 41e kadar bile gelmezse bekleyebiliriz diyor 3.200 kilosu

• Mire bunu yanıtladı.
        • Mire bunu beğendi.

Hzky2010 maşallah çok şükür senin her şeyi gayet normal iyi ilerliyor

Nehirsude nts ye bağlandın mı ben 2 defa bağlandım ama sancı çıkmadı bekliyorum. Acaba ne zaman gelir

Nehirsude sancı çıkarsa doğuma alıyorlar. İnşallah hayırlı haberlerini ver bana da canım 🥰 beni 32. Haftada bile bağladı nst ye

3_fistikannesi sancım var ama sezeryane mi alırlar normale mi geceleri hiç yatamiyorum sancidan her hakereketinde bacak aramdan gıdıklanma geliyor bazen makat bölgemde elektirik çarpmasi gibi oluyor sancım olsada suyunun gelmesini beklerler diye düşünüyorum nedense devlette sezeryane almiyorlarda

Nehirsude evet devlet ilk normal deniyor sıkıntı olursa sezeryan. Belki suni ile başlatırlar hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor