Arzuanne Gamzeazem 18 de belli olmuştur diye düşünüyorum ama tekrar git tabi benimde anlamış ta en az bir ayndan önce söylemem dedi
Nehirsude leylaAraf Burdada keşke başka hastaneler olsa uzak olmasa gidecem ama deprem bölgesi korkuyorum heran olabilir diye hastanede bile fazla dursmiyorum
leylaAraf Nehirsude bend edeprem bölgesinde tim Allah’tan bı tane özel hastanemiz açık oraya gidiyorum devrette iki doktor var sıra bulmak mümkün olmuyor maalesef
ayse_aktas54 Benimde kız nasip olursa rabbbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah
BirazbundanBirazondan1 HappyMom 12 haftada küçük bir ihtimal kız dedi 17 haftada kız olduğu kesinleşti 😍
Haticealan Minikmucizemmm23 Allah gönlüne göre versin canım ben de bu pazartesi öğrenicem gösterirse tabi 🤭 ben de çok heyecanlıyım nedense halbuki ilk değil 😁
Minikmucizemmm23 Haticealan evlat işte kaç tane olursa olsun hep aynıyız bizim de ilk içimden sadece sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum benimkisi sadece merak ona oğlum veya kızım diye seslenmek ismini koymak istiyorum 😍 Rabb’im herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻😇❤️
Zeynebbb Prens_prenses777 bende bugün gideceğim tam 13 haftalık olduk bakalım cinsiyet ne olacak çok heyecanlıyım bi 5 yaşında oğlum var bu ikinci bebiş saglıkla inşallah kız der 😍
Prens_prenses777 Elfsenack Rabb’im gönlünüze göre versin ins sorunsuz bir sekilde atlatirsiniz detaylıyı🤲💞💞
Ayseee60 yenibirannis leylaAraf evet benim doktorum da 12 de kız büyük intimal dedi acaba yanılır mı dile düşünüyorum ğerci ilkte yanılmamıştı 🤷🏻♀️
Ayseee60 İlk hamileliğim 12. Haftada büyük ihtimal kız demişti doktorum. ikinci hamileliğim tam 12 de yine büyük ihtimal kız dedi yanılacağını sanmıyorum ama umarım yanılır 🥰