Rukiye22 Melikekar123 valla o da benim şansım heralde bakan kişi pek dikkat etmedi sanırım. Zaten bana hiçbir şey anlatmadı çok kısa sürdü hemen bitirince şaşırdım, cinsiyet söylemediniz dedim, erkeğe benziyordu dedi geçiştirircesine 🙄
Esima GaMze-koran35 Ikilide nasil ogrenilir ben yaptim fakat doktorum cinsiyet hakkinda birsey soylemedi
GaMze-koran35 Esima ben ikili de öğrendim cinsiyeti belli mi diye sordum bakıyorum görebilirsem soylucem dedi ve sonra kız dedi şuan 23 haftaligiz değişmedi cinsiyeti kız kesin 😍
Heidihat HappyMom 14.haftada kiz dendi ama halen ters ayaklarıyla kapatmış kendini doktor goremiyo gene kesin degil🙄
leylaAraf Nehirsude sen fiziki özelliklere takılma ben oğluma hamile iken kız gibi oldu tilim herkes kız diyordu ama oğlum oldu şimdi yine hamileyim 12.haftada doktor kız dedi ben dha emin defilim ama kız dedi doktor.Mesela bunda da tipim erkek tipi gibi dümdüz sadece karın var hafif ama oğlumda basebler filan direk şişmişti o yapı meselesi.allah gönlünüze göre versin inşallah canım 🩷ama nasıl bu aya kadar bilemediler merek ettim
Nehirsude leylaAraf amin inşallah bı süpriz yaşamayı o kadar aldıklarım şu gecimsizlikte boşa gidecek aslında bilselerde demezler özele iterler özelde aşırı pahalı bir tane ve burda şurda 28 günüm kaldı 😕
leylaAraf Nehirsude ama geneli kız dediyse kızdır hayırlısi olsun inşallah emeğiniz boşa gitmez.Ama çok saçma bizim burda belirli haftalarda söylüyorlar kesin bisekilde
Esima GaMze-koran35 Iyide ikilide nasil anliyorlar. Ben ikili test denilince kan verdiğimi hatirliyorum. Baska da birsey yok aklimda. Kandan mi bakiliyor acaba anlayamadim gitti. Ne kadar cahilim ben
Nehirsude leylaAraf Burdada keşke başka hastaneler olsa uzak olmasa gidecem ama deprem bölgesi korkuyorum heran olabilir diye hastanede bile fazla dursmiyorum
Peldadmr 17 haftalık ama göstermiyor çok hareketli olduğunu söyledi doktorum inşallah bu kontürolümde öğrenirim 🥰
Gulsahim HappyMom 18+1 de erkek olduğunu öğrendim fakat bir hafta öncesi de devlet hastanesi kıza benzetiyordu 😅😇🥰
Gamzeazem Bizimde 18 hatftalığa kadar hiç tahmin edemedi doktorlar sık sık gittim ama söylemediler cinsiyeti 18 den sonra kız dediler yanılma payları var mıdır diye çok düşünüyorum tekrar gideceğim inşallah hayırlısı olur
Arzuanne Gamzeazem 18 de belli olmuştur diye düşünüyorum ama tekrar git tabi benimde anlamış ta en az bir ayndan önce söylemem dedi