Ayseee60 Haticealan ilkinde ilk almanda canım hiç takalı istemedi hep eksi, bulantılarım ikisindede sabah, ilki daha fazlaydı ama, birde ilk hamileliğimde ilk haftalarda çillenmiştim bunda olmasıydı, yeşil safra çıkartıyordum ilkinde bunda hiç olmadı
Haticealan Ayseee60 Ayseee60 benim ikiz kızlarımda hiç bir şey yiyemezdim sürekli bir şeyler kokardı ağlardım yatardım sürekli safra çıkarırdım üçüncü kızımda da aynı oldu . Şimdi dördüncüye hamileyim gene aynı kaynanam ve eşim bu da kız dıyor ama Allah bilir tabi hayırlısı pazartesi belli olacak bakalım hayırlısı
Ayseee60 Haticealan belirtilerle alakası hiç alakası yok bence kisiden kisiye ve zamana göre değişiyor. Rabbime örsünüze göre versin inşallah 🙏🏻
Haticealan Ayseee60 amin teşekkür ederim cümlemizin inşallah yarın belli olacak bakalım doktora gideceğiz
Prens_prenses777 Elfsenack Rabb’im gönlünüze göre versin ins sorunsuz bir sekilde atlatirsiniz detaylıyı🤲💞💞
Prens_prenses777 Elfsenack yiaaa🥰 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH 🤲 şimdi sıra isim dusunmenizde 💞💞💞
Elfsenack Prens_prenses777 isim konusu zor olucak gibi ilk aklımızda isim vardı ama kız olucağı kesinleşince yine bir arayışa başladık 😅
Prens_prenses777 Elfsenack bnde kafa kariskligi olmasın diye beğendiğim ismi eşimle karar verdik karar degismemek için isim yazdırdım kapı süsü nasip olursa sadece dünyaya gelmesi kaldı bebişimin ismi de DOĞA olucak inş nasipse 🤲💞💞🌞