Sebnem9593 Aysenur_seyit gösterir tabi utangac değilse😂 Daha erken de ogrene bilirdim ama önceki haftalarda 100/100 olmaya bilir diye doktora tahmin tapma dedim
leylaAraf Ada022 pek cinsiyeti ne benim 12haftada doktor net söyledi acaba yanildi mı diye düşünüyorum
leylaAraf Kızlar doktor bana dün söyledi 12haftalik ve kesin kız dedi çok eminim kesin dedi özel hastaneydi ve cihazları iyi yinede suphede kaldım acaba yanılmış mıdır
Rfrshr leylaAraf ben de 12. haftamda öğrenmiştim kız olduğunu tabii erken olduğu için merak ediyordum başka bir şey derler mi diye ama sonra fetal dna baktırınca da kız olduğu kesinleşti ☺️🌸
Ayseee60 yenibirannis leylaAraf evet benim doktorum da 12 de kız büyük intimal dedi acaba yanılır mı dile düşünüyorum ğerci ilkte yanılmamıştı 🤷🏻♀️
Alyel HappyMom 20 . Haftada ama tektim aksamadogru yanlış anlamış olabilirmiyim diye tereddüt düşüp sonraki iki. Randevumda ancak emin oldum 27haftayi buldu kesin benim emin olmam doktor sana nasıl inandiricam bak kendin gör dedi 😅🤣
Cilegim Ef1001 merhaba bende aynı durumu yaşıyorum suan ya neden böyle acaba biri kız biri erkek diyor doktorların 🥹 16 ya bugün girdim
Ef1001 Cilegim önce yüzde yüz erkek dediler sonra 16da %80 kız da olabilir dediler sonra kız gibi ama cikitni da var dediler detayliyi bekliycem ,😂
Rukiye22 Cilegim öncesinde hep saklıyordu, kıza benziyor diye tahmin yapıyorlardı ama 22.haftada detaylı ultrasonda erkeğe benziyor denilince şok yaşamıştım 😅 sonra 23′te kesin kız dedi doktorum 🤗