Rukiye22 Cilegim öncesinde hep saklıyordu, kıza benziyor diye tahmin yapıyorlardı ama 22.haftada detaylı ultrasonda erkeğe benziyor denilince şok yaşamıştım 😅 sonra 23′te kesin kız dedi doktorum 🤗
Cilegim Rukiye22 aynı benim durum şuan en iyisi detaylıyı bekleyeyim çok heveslenmeden 😅😂😂sağlıkla gelsin en önemlisi minikler 😌😌
Rfrshr leylaAraf ben de 12. haftamda öğrenmiştim kız olduğunu tabii erken olduğu için merak ediyordum başka bir şey derler mi diye ama sonra fetal dna baktırınca da kız olduğu kesinleşti ☺️🌸
Rukiye22 Cilegim ben de detaylıda netleşir diye beklemiştim ama az kalsın ters köşe oluyordum 😅 sağlıklı olsunlar da geç olsun önemli değil
Acemiiiii yenibirannis özele mi gidiyorsunuz acaba? Bu kadar ileri haftalarda nasıl yanlışlık oluyor çok merak ediyorum 🤭
Melikekar123 HappyMom 16+1 im hala göstermedi kendini kız olduğunu düşünüyorum erkek şimdiye belli olurdu diyorlar
mhmtsmy yenibirannis ayy gerçekten mi ya ben de 17+ 3 üm Dr um 15.haftada kız dedi %99 …detaylıya gireceğim bu ay sonu .değişir mi ki ya😅
Rukiye22 Melikekar123 valla o da benim şansım heralde bakan kişi pek dikkat etmedi sanırım. Zaten bana hiçbir şey anlatmadı çok kısa sürdü hemen bitirince şaşırdım, cinsiyet söylemediniz dedim, erkeğe benziyordu dedi geçiştirircesine 🙄