Sinifcianne34 12’de öğrendim. 14’te kesinleşti erkek benimki. Şu an 20 bitiyor her gidişimde soruyorum değişmedi😄
Minikmucizemmm23 HappyMom ALLAH kısmet ederse 2 hafta sonra öğrenicez çok heycanlıyım günler hemen geçsin istiyorum 🙈🤭😍
Haticealan Minikmucizemmm23 Allah gönlüne göre versin canım ben de bu pazartesi öğrenicem gösterirse tabi 🤭 ben de çok heyecanlıyım nedense halbuki ilk değil 😁
Ef1001 yenibirannis merhaba gözünüz aydın 🙏🏼 erkek olduğunu öğrenene kadar usg de kendini göstermedi mi hiç yoksa gördünüz boş muydu 🤗 bizimde sürekli bir kız bir erkek deniyor da
Cilegim Ef1001 merhaba bende aynı durumu yaşıyorum suan ya neden böyle acaba biri kız biri erkek diyor doktorların 🥹 16 ya bugün girdim
262223-- HappyMom 18. Haftada kesin olarak öğrendim daha önce erkek olarak tahmin etmişti zaten doktorum
Ayseee60 yenibirannis leylaAraf evet benim doktorum da 12 de kız büyük intimal dedi acaba yanılır mı dile düşünüyorum ğerci ilkte yanılmamıştı 🤷🏻♀️
filialunae HappyMom 12. hafta öğrendim 2 kız olduğunu. Birini erkeğe de benzetmişlerdi o hafta o yüzden kesin değil demişlerdi ama 14. hafta falan ikisinin de kız olduğu kesinleşti 🌸🌸
Sema166 HappyMom İlk oğlum 13+3 kesin erkek dediler ikinci 13 haftada erkeğe benziyor dediler 18 netleşti
Esmer-96 HappyMom 15 haftalık iken öğrendim. Ama beklemiyordum o kadar erken söyliceğini doktorun. 15 belli olmaz düşünmüştüm, ikili test vermeğe gitmiştim. Kızım olucak💕🍭💖😊
Esima GaMze-koran35 Ikilide nasil ogrenilir ben yaptim fakat doktorum cinsiyet hakkinda birsey soylemedi