Gmzeakky Semanursallan vallahi hurmaya başladım pilates yapıyorum arada ama daha bitki çayı vs içmedim hic yavaş yavaş başladım diyebilirim
Sena00 Bsrozby 38+3 adet sancısı gibi belimde ağrı var bide bugün bebek çok hareketli ve sürekli toplanıyor ama gelen giden yok 😐
Beratcan Sena00 benimde ikinci birincisinde böyle değildi bu gün nedense hareketli ve sertleştiriyo kendini yarım saattir böyle 🤦
Sena00 Beratcan yaa benim birincide suyum geldi suyla birlikte kan da gelmeye başladı ve öncesinde hiç biseyim yoktu bu yüzden aklıma da pek gelmiyor onda böyle hareketlilik varmıydı bilmiyorum 😁
Beratcan Sena00 benim de direk sancı vardı gitmiştim acile.bu gün yarın gelirler bence çunku sertleştiriyo kendini.bakalım
Eebb Beratcan benım de sertleşme oluyor böle taş gibi ama ağrım yok bu sertleşme sancı mı kasılma mı bılıyor musun
Elifaras_ Ben de 39 oldum tık yok. Doktorum STRIPPING yapacakmış, doğumu başlatmak için .. duydunuz mu
bendeanneoldum_ runkli0606 aynı durum bende de var Sabırsızlıkla bekliyom ama baklm hem korku hemde heycan ikisnde yenicez artık 🥰🙏