runkli0606 Bsrozby bugün tam 38 hafta ne nişan ne sancı hiç birşey yok saf saf bekliyorum öyle bişeyler olsun artık diye🙈🙈
binnur64 Bsrozby ben de 38+5 im 3 gündür geceleri sancı giriyo doğurcam herhalde diyorum, sabah bi kalkıyorum hiçbi şeyim yok bomba gibi koştur koştur işimi yapıyorum yine 😅
Bsrozby Mutlulukkk aylar geçti son günlerin sabırsızlığını yaşıyoruz 😅 tez vakitte sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🤲😍
bendeanneoldum_ runkli0606 aynı durum bende de var Sabırsızlıkla bekliyom ama baklm hem korku hemde heycan ikisnde yenicez artık 🥰🙏
Eebb binnur64 bende gece uyuyamıyorum azcık uyuyup uyanıyorum ev işlerinde gayet iyi performansım var ama merdiven cıkamıyorum uzun uzun yürüdüğüm ayaklarım aşağa doğru cekılıyor gibi hıssedıyorum
Guler9 binnur64 hahahaha aynı bende öyleyim tamam diyorum bu sefer gerçek sancı geliyor dusa giriyorum çıkıyoruk.bi bakıyorum tık yok nstde tık yok😂
Guler9 Youngmotherr yaa bişey sorcam ben Fransa’dayim burda kol diyolar kol asagiya inmemis diyolar bu kanal demek mi birde kanala inme ne demek bebeğimin başı asagida ama kanala inmek nasıl oluyor
Betulomay_ 38+5 ne nişan ne ağrı ne sancı anlayacağınız keyfi yerinde benim kızın 😄 sürekli çevreden de nasılsın ne yaptın doğdu mu soruları insan bi geriliyor ama Rabbimin bir bildiği vardır sabırla bekleyeceğiz 😍
Elifaras_ Ben de 38+4 . Doktorum bugün çatı muayene yaptı . Hiç açıklığın yok dedi. Büyük ihtimal 42 yi görürsün dedi
Gmzeakky Bende bu gece 38 olucam çatı muayneside oldum hiç açıklık yok bekliyorum bakalım belirtide yok
Semanursallan Gmzeakky egzersiz falan yapiyormusunuz? Adaçayı hurma ananas oneriyolar açılma sancı olsun diye
Gmzeakky Semanursallan vallahi hurmaya başladım pilates yapıyorum arada ama daha bitki çayı vs içmedim hic yavaş yavaş başladım diyebilirim
Eebb Semanursallan hurma yıyorum çokta severım hurmayı ama midemı yakıyor sanırım midem hurma yememi istemıyor.
Sena00 Bsrozby 38+3 adet sancısı gibi belimde ağrı var bide bugün bebek çok hareketli ve sürekli toplanıyor ama gelen giden yok 😐