Eebb Mutlulukkk doğurmakta kilolu bebek daha zor cnm Allah hepımızı bır avazda kolaylıkla doğum nasıp etsın. 2900 güzel bence genetıkle çok ılgısı var bazı bebekler zayıf ve uzun doğuyor. Bazılar minyon mesela ben kaç haftadır bebeği kilo aldırıcı şeyler yememeye çalışıyorum ama alıyor dr genetık olduğunu söyledi anne olara sen sağlıklı beslen o alacağını alcak. Kendi annemin hamılelıklerı 9 ay yatarak sadece yoğurt ayran ve serumla beslenerek geçermiş bebeklerı hep iri olurmuş yemeyle ılgısı yok bence bebeğin zayıfta 2900 bence güzel doğana kadar 3200 falan da olur
Mutlulukkk Eebb cok haklisiniz. Annemde oyle cok az yer icermis Ben 3bucuk flan ablamda 4 küsur dogmus. Bunye meselesi cidden. Valla istahimda azaldi son zamnlarda ama kendmce bsyler yapmaya calisiorm iste. Rabbim saglik sihhat versin bebislerimize 🌼🌼
Hjilhn feray_kalkan yani 25 haftalıkken 971 gram çıkması bebegın gelişiminin önde oldıgunu gösteriyor kılo olarak diye biliyorum
Huri_1992 Leylagyk hımm anladım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler de. Ben normal düşündüğüm için biraz riskli diyo dr ama ne yapıcaz bilmiyorum 🤷♀️
Leylagyk Huri_1992 benim annem beni 6.5 kilo doğurmuş normal doğumda kalbi durmuş gerçi ama olsun . Hayırlısı neyse onu versin allahım ama riske atma riskli diyorlarsa doktorlar
Hjilhn feray_kalkan yo tabiki önde olsun benümkide önde ama semek istediğim dediğiniz gibi gerıden yada gününden gelmiyor bebişin önden ( bu ara hafta ve kılo takıplerını çok takıp ettıgınden uzmanlaştım)
feray_kalkan Hjilhn sizin kadar detaylı bilgim yok 😊 ama sevindim dusuk kilo premature bakım oyle zorduki su an 5 yasinda oglum cok sukur gerci
karan_044 Demet78 benımde yarın 36 olacak en son 34+2 de gittim 3316 gr cıktı biraz iri inş doğuma kadar fazla almaz normal doğum olur sizin normal doğum yoksa sezeryan
Cwwksedef Rabis0446 hiç canını sıkma canım genetik oluyor bebeğin boy ve kilosu ve bence gayet normal demekki senin minnnoş bir bebişin olacak 🥰
Aysehappymom Elif-d-s teşekkür ederim canım Kefir ceviz fındık Tahin pekmez Bal tereyağ veya kaymak Yumurta peynir Bunları yedim Süt ve kefiri 1 haftada 1 lt yi anca içebiliyordum Yoğurt çok yedim