Aysehappymom Elif-d-s teşekkür ederim canım Kefir ceviz fındık Tahin pekmez Bal tereyağ veya kaymak Yumurta peynir Bunları yedim Süt ve kefiri 1 haftada 1 lt yi anca içebiliyordum Yoğurt çok yedim
Dilekonurr fundactak hiç durmuyorum yerimde dikkat ediyorum ama tabiki sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🧿
Dilekonurr busebn yenidoğan takımlar 50 cm aldın mı giyemicek herhalde onları kızçen, ben yenidoğan aldığıma bin pişmanım benimki de uzun olacak
busebn Dilekonurr ayy yok yok hepsini 3 aylık almıstım onlarda 56 cm den baslıyor hiç yenidogan almadım 😂
Cwwksedef Rabis0446 hiç canını sıkma canım genetik oluyor bebeğin boy ve kilosu ve bence gayet normal demekki senin minnnoş bir bebişin olacak 🥰
Rabis0446 Cwwksedef bilmiyorum ama ister istemez sıkıyor insan canını kızım iyi doğdu aşkında o kadar olsa yeter 😊
Betbetbebek sevvalkoyun şeker yüklemesi yaptırdım evet bi sorun çıkmadı şükür biraz genetik olabilir bence korkmayın ama keşke yaptırsaydınız neden yaptırmadınız
Dilekonurr busebn çok iyi yapmışsın benimki de uzun doğacak doktorun yalancısıyım 10 takım yenidoğan almışım farkında olmadan bence çok, pişmanım keşke büyük alsaymışım