Aysehappymom sevvalkoyun sevvalkoyun şeker yükleme testinde 2. Saat tokluk şekerim sınırdaydı doktor beslenmene dikkat et demişti. Açlık ve 1. Saat tokluk normal Saat tokluk 152 ydi Karbonhidratı yasakladı şuan
Mutlulukkk 07htc29gmhn tuketirdm de gecen muayeneye gttm kilo almamis sanirim hic 😔😔 uf neyse dusunmek istemiyorumm. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dediginiz gibi cidden. Hayrlsii ile dogumumuzu kolaylastirsin🌼
Hazal65- naz_ozz 33+5.haftada 19000 gr. 10 gün öncesinde de gittiğimde yine aynı şeyi söylemişti tepkimde hocam 10 gün içerisinde 1 gramdan mı almamış dediğimde normL demişti şuan yorumları okuyunca asla norml olmadığını anladım oğluşum küçüçğk kalmış 😒😔
Tugbamf feray_kalkan düşük falan da demedi doktor ama az mı ya kilosu o zaman . Oğlumda 2.440 Gr doğmuştu kızım kilo alsin diye uğraştım ama 🥺
Tugbamf Mutlulukkk oğlum 2440 Gr dogmustu 38 haftada. doktorum hiç üzülme zayıf çocukta solunum sıkıntısı yaşamıyoruz demisti gayet sağlıklı bir şekilde büyüdü hamd olsun 🥰
Youngmotherr bettyx benim de 38+3 bugün gittim 3100 gram olmuş kilo almıyo dedikleri bebek kilo alıyor