Leylagyk Huri_1992 yok canım ilki sezaryam olduğu için benim ikinci de sezaryan olucak ayın 15 de aç karnına kontrole çağırdı
Z_e_y_a_gul Ranamahsunmiran merak etmeyin kilo önemli değil benim Ablam kızını 2100 gram doğurdu hiç bir sıkıntı olmadı doğduktan sonra hemen alır lar 🌸
Huri_1992 Leylagyk hımm anladım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler de. Ben normal düşündüğüm için biraz riskli diyo dr ama ne yapıcaz bilmiyorum 🤷♀️
sevvalkoyun senaacik doktor nasıl yorumlafı bende 36+1im 3.300 çıktı ama doktorum karın ve baş çok ilerde dedi korktum biraz şeker yüklemesi ve ikili tarama yaptırmış mıydınjz
senaacik Sydipk92 bizim de o haftalarda öyleydi bana da aynısını demişti canım 35te tekrar gittim yine öyle dedi
sevvalkoyun Betbetbebek merhaba benimde önde gidiyo baya bi şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız ben yaptırmadım ama şuan şekerden mi genetik mi bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası 😢
Betbetbebek sevvalkoyun şeker yüklemesi yaptırdım evet bi sorun çıkmadı şükür biraz genetik olabilir bence korkmayın ama keşke yaptırsaydınız neden yaptırmadınız
sevvalkoyun smsnsvr_momy doktor bi sorun gördü mü şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız benimde yaklaşık olarak aynı ama doktor biraz korkuttu
sevvalkoyun Aysehappymom şeker yüklemesi ve ikili tarama yaptırmış mıydınız benimde yaklaşık olarak sizinki gibi ama doktor biraz tedirgin ettti beni konuşmasıyla
Aysehappymom sevvalkoyun sevvalkoyun şeker yükleme testinde 2. Saat tokluk şekerim sınırdaydı doktor beslenmene dikkat et demişti. Açlık ve 1. Saat tokluk normal Saat tokluk 152 ydi Karbonhidratı yasakladı şuan
senaacik sevvalkoyun bana kilosu 15 gün kafası 20 gün önden gidiyor dedi ama bi sorun olmadığını söyledi sadece normal doğum zor olabilir sezaryen olman daha iyi dedi yaptırmıştım temizdi
Agr44_46 32+5 40 cm boyu ,kilosu 2200 gram doktor boyu kısa kilosu fazla dedi şuan 33+2 çok korkuyorum sizde durumlar nedir 🥲🥹
sevvalkoyun Hilaler doktorumuz bi problem gördü mü şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız bende 36+1 im 3.300 çıktı bugün ama biraz korktum açıkçası
Hilaler sevvalkoyun hayır yaptırmadım şeker yüklemesi 2li test yaptırmıştım sadece 3lü test filan da yaptırmadım doktorum bi sorun görmedi zaten 31 haftalıkken bile bana iki hafta önden gidiyo demişti uzun ve iri bir bebek olacak belli ki demişti sizde kafaya takmayın lütfen az ya da çok diye zaten bu söylenilen kilolar haftaya göre tahmini kilolar arkadaşıma doğurduğu güne kadar hep zayıf dediler bebesine 2900 dedikleri bebek ertesi gün 3300 gr doğdu düşünün yani
07htc29gmhn Mutlulukkk üzülme canım bol bol muz ve kaşar peyniri tüket ayrıca kötü düşünme iyi düşün iyi olsun😊 Rabbim hepimizin evlâtlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
Mutlulukkk 07htc29gmhn tuketirdm de gecen muayeneye gttm kilo almamis sanirim hic 😔😔 uf neyse dusunmek istemiyorumm. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dediginiz gibi cidden. Hayrlsii ile dogumumuzu kolaylastirsin🌼