Handeckm Tuğra koyacağız insallah❤️ Eşinizde de Osmanlı isimleri sevdası varsa. Oğuz Kaan,Gökhan hoş isimler😘
Handsomebaby Haticemrahalp Oğlumun ismi şimdi ikinci oğlumu bekliyorum.Onun ismi de Alperen olacak nasipse❤️
Azrasare Bizde bulamıyoruz isim :( Gencer Mirkan Bedirhan Benim önerilerim bakalım eşim de düşünüyor en son ne karar vericez. Erkek ismi bulmak çok zormuş... Aslında asaf çok isitordum ama herkes asaf koyuylr vaZgeçtim 😊
Gmzcngi Buseayazerdgn bende ayaz düşünüyordum ama etrafımdaki herkez ayazlar adı gibi soğuk oluyolar cok huysuzlar falan dediler🙄 vazgectim ismi koyunca kimseye söylememek lazım aslında😂 sağlıkla gelsin bebişiniz
Mavisilegamzeli Gmzcngi Yeğenimin adı Ayaz kesinlikle karakteri çok güzel çok sıcak kanlı, disiplinli, tek kötü yanı inatçı onun dışında 10 numara bir çocuk 7 yaşında 😊
emineaydn Gmzcngi içine sinen ismi koymalı bence herkes.yoksa kımseye isim begendıremıyoruzki herseye bir yorum yapılıyor cnkü.Ayaz gayette güzel kulaga hos gelıyor
Handeckm Gmzcngi ay hiçte bile Ayaz kuzenim var. Bu kadar güzel bir cocuk yok balların balııııı❤️❤️ O yüzden gayet güzel bir isim 😘
Gmzcngi Efuli53 insanın icine sinmiyor bir türlü ben 7 aydır koyamadım isim eşim gecen gün kuzey olsunmu dedi öyle bi icime sindiki icim ısındı sanki nedense☺️ Şimdi kuzey koymaya karar verdik♥️
Efuli53 Gmzcngi benm içimede en başından beri esat sindi niyeyse bu oglanda bi esat tipi bar diyorum diger isimler durmuyor onda :)