Efuli53 Gmzcngi benm içimede en başından beri esat sindi niyeyse bu oglanda bi esat tipi bar diyorum diger isimler durmuyor onda :)
Gmzcngi Efuli53 gerçekten insanın icine siniyormuş isim bende eşim bana kuzey dediğinde heh bu tamam dedim direk 7 aydır düsünürken kuzeye bianda tamam dedim bnde şaşırdım kendime☺️ Kısmetinde o var demekki hepsi sağlıkla gelsin
Mavisilegamzeli TubaYvz Bu ismi kime söylesem o ne beeeee diyorlar deli oluyoru. Yalnız Allah’ın 99 İsminden biri olduğu için başına Abdül falan gelmesi lazımmış netten bakın isterseniz. Tek başına koyulaşmıyormuş,
Mavisilegamzeli Gmzcngi Yeğenimin adı Ayaz kesinlikle karakteri çok güzel çok sıcak kanlı, disiplinli, tek kötü yanı inatçı onun dışında 10 numara bir çocuk 7 yaşında 😊
Brlgry emineaydn Kayra koymayı düşünüyoruz anlamı Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.
Selindikci35 gamzetastan gamzetastan bende erkege cok yakistirdim cok hos bir isim gercekten..allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin masallah
emineaydn Zeynpatak gayet güzel ki herzmn derim içinden ne gelıyosa onu koymalı insan.işte kararsz kalmak sadece sorun oluyo.anlamıda guzel kıvanc 😊😊
emineaydn Gmzcngi içine sinen ismi koymalı bence herkes.yoksa kımseye isim begendıremıyoruzki herseye bir yorum yapılıyor cnkü.Ayaz gayette güzel kulaga hos gelıyor
Gmzcngi emineaydn bencede kimseye beğendirmek zorunda değiliz ama kimileri varki o ne be deyip direk heves kırıyolar özelliklede yakınındakiler😢 ne zormuş ya bu durumlar eşim herkeze rest cekti artık biz karar vericez siz kafanızı yormayın diye o yüzden şimdi kimse karısmıyor rahatladık😂