Irmakselim Hsynsedefcbn oyyy cok guzel bir duygu hazir olmasanda kucagina alinca o ic güdü seni oyle bir anne yapiyor ki :) bende korkuyorum ama saglikli dogum yapmak nasip olsun insallah
Irmakselim Mardinn senin tarih belli bende bekliyorum :) ha simdi geldi gelicek diye insan korkuyor ister istemez ama saglikla gelsinler de Anneler dayaniyor yine :)
History Benimde 12 günüm kaldı ve hala nasıl Doğum yapacağım bilmiyorum 🤷♀️Karar veremedim normal gibi ama ondan da korkuyorum 🙄hamilelikten çok sıkıldım artık ya
Irmakselim History son zamanlar insan dogsun artik diyor gerçekten normal dogumdan korkma o sancilar cekiliyor doktor cok onemli gercekten bu konuda
Irmakselim Glshsn16 aynen zaman geçmiyor dedigin gibi ikinci gebeligim benimde dogum korkusu kizim nasil tepki vericek korkusu insallah hayirlisi olur
SecilAhsenSura Irmakselim kaç yaşında kızın ? Bendede var o korku kendimden çok onun psikolojisini düşünüyorum 🤔
Irmakselim HavvaFer benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde 38 haftalikken cati muanesi oldum 5 cm aciklik vardi hemen doguma aldi ... bunda da 40 bulmaz dedi doktor 2 hafta sonra muane edicek korkuyorum yine hemen doguma alicaklar diye :)
HavvaFer Irmakselim öyle mi ben bugün hastaneye gittim nst ye bağlandım sonucuma baktı doktor her şey normal haftaya tekrar gel dedi. İlk gebeliğim kızım olacak nasipse bakalım 40. Haftayı bulur muyuz 🤔 hayırlısı olsun hakkımızda
Pelus Çatı muayenesi olmadım henüz ama gerçi erken daha 36.haftadayım. Sezaryen istiyordum,doktorum normale ikna edecek gibi..çok kararsızım,eşim de eğer normal Doğum sancısını çekersen ikinci çocuğu teklif bile edemeyiz sana diyo🤔🤔
Irmakselim Pelus korkma normal dogumum oldu ilk bebegim o sancilar çekiliyor sadece bebegin gelme zamani ikinma sancilarin zor onuda doktor seni yönlendiriyor kolay bir sekilde dogurmak nasip olsun insallah cnm
Gulecan Irmakselim son 11 günümüz kaldı Allahın izniyle normal bekliyoruz bizde ama benimde sabrım kalmadı çok zor geçiyor artık gelsin bebişlerimiz 😊
History Irmakselim ya aslında evet bir şekilde olacak sancıdan korkmuyorum.çatı muayenesi de olmadım daha yapabilecek miyim bilmiyorum birde ıkınma falan çok önemli diyorlar o da beni korkutuyor ya beceremezsem diye🤷♀️🙈