Mervealkan Son 23 gün inşallah 🤗geceleri tam bir işkence oluyor yatmak istemiyorum. Böbreğimde stent var miyomlarım var belim felaket ağrıyor. Allah herkese kolaylık versin 🤲🏻
History Irmakselim ya aslında evet bir şekilde olacak sancıdan korkmuyorum.çatı muayenesi de olmadım daha yapabilecek miyim bilmiyorum birde ıkınma falan çok önemli diyorlar o da beni korkutuyor ya beceremezsem diye🤷♀️🙈
Bebegimibeklerken__ Irmakselim korkuyorum 🙈 bugün doğumhaneye girdim 2 tane kadın nasıl bağırıyorlardı Allahım 😥
Nurdag Glitter benim de 4 Aralık ama hiçbir sancı belirti Yok 😑bu hafta gelmeZse doktor suni sancı verecem dedi
Meltem_goksenin Irmakselim bizim de bi kaç hFta var 36+6 yım😊çok heyecanlıyım kavuşmak koklamak öpmek istiyorum artık..bide boğaz yanmalarım çok arttı sizde de var mı..ne yersem yiyim kötü oluyorum
Seher1809 Irmakselim biz hazırız da kendisinin pek niyeti yok 2 hafta sonra sezeryan eger kendi gelmemekte ısrar ederse😀😀
Diyetisyen Irmakselim 36+1 haftalık oldum bende heyecan korku stres bütün duyguları yaşıyorum hem biran önce kavuşmak istiyorum hemde korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım yavrucaklarımızı inşallah
Irmakselim Diyetisyen aminnn amin insallah dua ederken tüm gebeleride dualarimza alalim Anne olmak kolahy degil ..
Uguriklima Son 5 🙇 bugün doktor kontrolüm vardı nst ye girdim sancim çıktı alttan muayene etti açılman yok sancin sıklasirsa gel dedi eve geldim biraz zaman geçti öğlen abdest için lavaboya girdiğimde o an(öncesinde hiç olmadi) kahverengi lekekenmem oldu biraz hemen sicak dus aldim akşama doğru damla damla oldu kesildi kasıklarmda ağrı var doktora haber de etmedim sizce ne yapmalıyım doğum yakın mı nişanım mı geldi acaba
Irmakselim Uguriklima bence nişan geldi canim hayirlsii olsun rabbim saglikla sabirla kucagina almayi almayi nasip etsin
Diyetisyen [bilinmeyen] ay bakalım bende merak ediyorum ne zaman doğacak ama çokta bekletmesin sabırsızlanıyorum artık ben :)