sususdden sağol cnmm 😔
Bakabilirmisiniz çok önemli 😔
Seldaapk yok böbreklerim hiç ağırmıyor sadece sırtım çok kötü, bana hamilelikte olabilir diyor çevremdekiler sizce öyle olabilir mi?
melise sağol cnmm çok teşekkür ediyorum , ama yok hep evdeyim günlük işlerimi yapıp oturuyorum hiç ağır bir iş te yapmadım yapmıyorum, İnşallah Allah’ın izniyle bugün gdecem bi sıkıntı çıkmaz umarım 😐😔
Prensesim77 36+0 ay Bende öyleyim kiz hele yatakda Saga yola zor dönüyorum kemiklerimden ses geliyor kalcam cok kötü belime vuruyo agrisi😩 ayaga zor kalkiyorum kalkinca 10 dakka sonra geciyor ama 😅
Prensesim77 inşallah çıkmaz da sen üzme kendini..bizi haberdar et..Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah😊🙏🏻
Nishaa keşke bnmki de geçseydi yaa bugün daha kötüyüm hattA zar zor mutfağa gittim bi bardak süt içmek için o kadar kötüyüm ki? 😔
melise Amin cnmm inşallah 🙏🏻
Bu şekilde devam ederse Doğum yapamam diye korkuyorum zaten oturamıyorum hayatta normal Doğum yapamam öyle, doğumuma yakın olduğu için çok üzülüyorum
Bu şekilde devam ederse Doğum yapamam diye korkuyorum zaten oturamıyorum hayatta normal Doğum yapamam öyle, doğumuma yakın olduğu için çok üzülüyorum
Prensesim77 çok geçmiş olsun bende 32 deyim sırt agrım gün geçtikçe çogalıyor nefes almak yatmak oturmak ne mümkün o an sol bacagım bu aralar kitleniyo iki adım atıyorum iptal kalıyorum öyle🥺 doktora yeni gittim nts ye falan girdik normal herşey magnezyum, verdi calsiyum içiyordum zaten onada devam dedi ikinci günüm sanki bi tık iyi geldi 🥺🙏🏻 Hayırlısıyla doğsunlar hamilelik sultanlık diyorlar bide😬😂 nerde bu sultanlık🤷♀️
Prensesim77 cok zor bir durum bende hamileligim boyunca cekiyorum oncedende cekiyordum simdi siddeti artiyor günler ilerledikce
Ilik havlu koyuyorum canim ben sirtima o biraz hafifletti iki gündür.
Kalorifer de ısıtıyorum zaten cok ısınmıyor orda yetiyor onun ılikligi.
Ilik havlu koyuyorum canim ben sirtima o biraz hafifletti iki gündür.
Kalorifer de ısıtıyorum zaten cok ısınmıyor orda yetiyor onun ılikligi.
Prensesim77 Bende aynı dertten muzdaribim malesef, hiç geçmeyen bir sırt ağrım var sadece masajla hafifliyor, hele bir de iş yapınca baya sırtımın bir tarafına bıçak batırılıyor gibi oluyor, bildiğim kadarıyla normalmiş bu sırt ağrıları ama doktorunuza sorun tabi yine de
Prensesim77 bence bi doktora danışın bu konuyu önce. Ama aynısı benşm de başıma gelmişti o haftalarda ilk kızımda doktor leğen kemiğin genişliyor kemiklerin oynuyor bu çok normal demişti inşallah tez zamanda şifa versin Rabbim çok zor bi durum ve ayrıca nacizane fikrim doktorumun tavsiyesiydi bana kendini zorla yürüyüş yap demişti ilk başlarda ağrı şiddetlense de sonradan rahatladığını hissedeceksin demişti ve öyle de oldu
Calasun sağol cnmm sanada çok geçmiş olsun , aynen öyle yaa bir an önce doğursam da kurtulsam hamilelikten diyorum, bnm evde magnezyum ilacım var bende kullanırım bugün ama inşallah iyi olurum
AysegulAloluAcikgoz ama bnm normal sırt ağrısı değil , normalde hep oluyordu sırt ağrılarım eşim masaj yapardı geçerdi ama sırtımın aşağısı , sanki sırt ağrım kalçama vurmuş gibi , 😑
Prensesim77 doktorun verdiyse aksatma iç mutlaka inşallah düzelir 🙏🏻🙏🏻
Beste2 teşekkür ederim cnmm
Adalina ama ben çok zor adım atıyorum çığlık atacak kadar canım çok acıyor yürüyüş yapmam imkansız, bide en kötüsü hamilelikten dolayı sık sık idrara çıkıyorum ama eğilip kalkamıyorum yemin ederim dün artık tuvalet yüzünden ağlamışım 😞
Calasun hamilelik için vermişti ama hiç kullanmadım
Prensesim77 benimde cok oluyor o yurudugumde ayakta durdugumda normaldede oluyordu simdi hepten fena
Bel cukuru fazlalastikca zorluyor canim
Bel cukuru fazlalastikca zorluyor canim
AysegulAloluAcikgoz Hmm en azından normal bişey olsun da ona razıyım yanı ben fıtık falandır diye korkmaya başladım , hamilelikte normalse canıma minnet 🙂
Prensesim77 Eger fitigin varsa canim normal doğumu pek tercih etmiyor doktorlar insallah
Fitik degildir hamileliktendir canim.
Fitik degildir hamileliktendir canim.