Senellina Ozge0044 valla benimde çok canım sıkkın 33 hatalık 1650 felan kilosu ama bebeğe baktığında ultrasonda 32 haftalık diye gidiyor ama yine de az 😔
Ozge0044 Senellina sizde araştırın bi bebege kilo aldıran şeyleri yemeye çalışın benim 5 günüm var ama sizin daha zamanınız var kilo aldırmak için
AslanMerak Canınızı sıkmayın ana rahmine düştüğü gün aslında belliymiş kaç kilo olacağı. Sadece yüzde 10 kadarı annenin yediği besinler kilosunu etkiliyormuş
betulveoglusu Ozge0044 üzülmeyin sağlığı iyi olsunda.. yumurta kefir kaşar peyniri avakado yoğurt kuruyemiş tüketebilirsiniz bu arada doğumumyz aynı gün☺️
Ozge0044 betulveoglusu ya teşekkür ederim umarım öyle olur😊 Ya öylemi Allahım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
alimerve Ozge0044 doğduktan sonra çabuk toparliyolar ya takma onu kafana bide ben şey duymuştum sütle karıştırılan toz nesguikler varya kilo yapiyomus dene istersen
Ozge0044 Beybiimp maşallah tombik bir bebek olucak heralde normal doğum zorlar belki başka sıkıntı olacagını sanmıyorum
Ozge0044 Birikii ya evet onu çok söylerler bende minyonum galiba ondan ilk cocuğum erkek o 3 kilo doğdu kızlar da demek daha minyon oluyor
Mutlulukkk Ozge0044 sizinki 37lerde olmasina ragmen iyi bence kilosu. Ben 39+1im 2900flan anca var ya da yok 🙄 gecen haftadan beri 30gr aldi.gliba sadece. Bence kilosu gayet iyi sizinkinin
Ozge0044 Mutlulukkk ya sezeryan olacagım için 5 gün sonra alıcak ve daha kilo almaz diye üzülüyorum aslında normal olsa belki 3 olurdu en azından 39 a 40 a kadar
Nerfemm Ozge0044 benimki onden gidiyor hep kilosu findiktan her gun bi paket yiyorum baska abur cuburum yok cok seviyorum cig findik
Mutlulukkk Ozge0044 5 gune kdr yine kilo alir ya inşaallah ama cidden kilo cokta muhim degil. Saglikli olsun. Her 4-5 kilo vs olan cocuk saglikli demek degil yani. Hayrlisini versin rabbim🌼
Alparslanveannesi27 Ozge0044 canım benim bebeğin kilosu önden gidiyor ama bende çok kilo aldım yemeyi çok seven biriyim sana tavsiye edebileceğim susamlı ürünler olur peynir ceviz süt kahvaltıda yeşillik ve her sabah 2 yumurta, et sebze bol su ve meyve tüketmen