Kızlar zaten az gelişen bi bebegim vardı bugün 37+5 haftalığız geçen hafta doktorun söylediği kilo ile bu hafta söylediği kilo aynı 2680 gram zaten zayıftı bir hafta geçti aradan belki 3 kilo olur diyodum hiç kilo almamış 8 agustos sezeryan olucam kilo alması için ne yapmalıyım

Ozge0044 Canını sıkma canını sağ olsun sağlıklı olsun önemli olan o benim çocuklar 2500 gram doğdular ödem gitti 2400 kaldılar ama sonradan çok güzel güzel kilo alıyorlar sağ salim kucağına al da sütün yarar inşallah sonuna gelmişsin zaten benim bu bebeğim de zayıf takmıyorum sağlıklı olsun yeterli ❤

3Tospikannesi ya çok teşekkür ederim çok sıkıntıya girmiştim zayıf diye çok şükür saglığı iyi umarım sütüm de hemen gelirse gelişiriz Allahın izniyle

Hjilhn ya işte bende de sıkıntı var midem hiç düzelmedi yumurta yemedim hiç kaşar da agır geliyor bi muz yedim bende okuduğum kadarıyla ama yinede zayıf

Ozge0044 gelir herşey gelip geçici kilo da alır büyür gider farkına varmazsın bile stres yapma kendini üzme etkilenmesin minik kuş 🥰

Ozge0044 ben diğer çocuklarımda kendimi suçladım zayıftım herşey yiyemiyordum ve 6 ay serumla beslendim bulantılar yüzünden bunda çok şükür az çektim çok yedim vitamin olacak yarayacak herşeyi sevmediğim şeyleri bile yedim ben 18 kilo aldım ama bebeğim fazla almıyor doktor benim yapımla alakalı olduğunu söyledi ne kadar yesemde alacağı kilo zaten belliymiş yıpratma kendini bu yüzden şimdi 18 kilo yanıma kaldı 35+2 bakalım doğumdan sonra bana kaç kilo kalacak yine de üzülmüyorum elimden geleni yaptım 😁 doğumdan sonra da verecem artık bu kiloları

Sağlığı yerindeyse sıkıntı yapmayın kızım 41+3 de doğdu 2kg600 şuan 6 yaşında ve sadece 16kilo hep geriden geldi ama hiç bir sağlık sıkıntısı yok çok şükür. 6 aylıkken 4 tane dişi vardı ve 10 aylıkken yürüdü. Biraz yapı meselesi bende minyonum 4 kilo bir bebek doğuramazdım yani 😀

Ozge0044 valla benimde çok canım sıkkın 33 hatalık 1650 felan kilosu ama bebeğe baktığında ultrasonda 32 haftalık diye gidiyor ama yine de az 😔

Canınızı sıkmayın ana rahmine düştüğü gün aslında belliymiş kaç kilo olacağı. Sadece yüzde 10 kadarı annenin yediği besinler kilosunu etkiliyormuş

Ozge0044 üzülmeyin sağlığı iyi olsunda.. yumurta kefir kaşar peyniri avakado yoğurt kuruyemiş tüketebilirsiniz bu arada doğumumyz aynı gün☺️

nur3457 1 haftayla sıkıntı olmaz canım daha haftan da azmış yetişir tekrar haftasına

Ozge0044 doğduktan sonra çabuk toparliyolar ya takma onu kafana bide ben şey duymuştum sütle karıştırılan toz nesguikler varya kilo yapiyomus dene istersen

betulveoglusu ya teşekkür ederim umarım öyle olur😊 Ya öylemi Allahım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

alimerve ya çokda severim aslında yarın alıp deniyim ilk defa duydum

Senellina sizde araştırın bi bebege kilo aldıran şeyleri yemeye çalışın benim 5 günüm var ama sizin daha zamanınız var kilo aldırmak için