anneoluyoruuumm16 Amigurumi dağılmış canım diğer çizgide sanırım idrarı fazla damlattin. Testin varsa yenile
Amigurumi anneoluyoruuumm16 kaset testim var yapsam mı bilemedim neyse bir kaç gün bekleyim de öyle yapayım
User22 Amigurumi belirtiler hamilelik göstergesi 🙂🙂 hemen test ver derim 5 üzeri çıkarsa hamilelik vardır düzenli şekilde artması gerekir.
Amigurumi User22 bir kimyasal gebelik geçirmiştim aralıkta bu ay regl olursam tedaviye başlayacaktık çocuk için eğer varsa çok sürpriz olacak benim için
User22 Amigurumi o yüzden diyorum canım bende geçirdim kimyasal en sağlıklısı giidp kan testi vermen olur değere göre sağlıklı bi gebelik mi bunu da anlarsın. Değişik bi heyecan eğer varsa kaç tane test yaparsan yap çıkar kan testinde değerine göre kimyasal mı normal mi daha çabuk öğrenirsin. Ama kimyasala dönerse testtede çıkmıyo ben öğrenmenden yanayım kimyaslda olsa bilirsim kaç tane kimyasal geçirdiğinde önemli ben ilk ay kimyasal geçirdim ikinci ay hamileydim
ikizprensesannesi @Amigurumi bende çizgi gördüm var kan testi verin adetiniz geçtiyse 💞 İnşallah vardır🤲🏻
Amigurumi ikizprensesannesi pcosluyum aşırı düzensiz hiç bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum ama aşırı heycanlandım da rabbim hayırlısını versin inşallah 😊
gocebeanne Amigurumi bende adetime 7 gün kala yaptığımda böyle çıkmıştı psikolojik olarak görmek istediğimi gördüğümü düşündüm ertesi gün tekrar yaptım gün geçtikçe çizgi koyulaşmaya başladı sabredebilirsen 2 gün sonra yapsan daha iyi olur. ☺️İnşallah hayırlısı olur
Amigurumi gocebeanne bende her belirtiyi psikolojiktir diyorum görümcede ben mi öyle görmek istiyorum acaba diye düşündüm sabredeyim bir sabredebilirsem tabi inşallah rabbim isteyen herkese bizede nasip eder 😊
Ebruebos Prodector erken genelik testim vardı yaptım regle 3,4 gün kala silik çıktı normal kadet test oncomed vardı onu yaptım onda daha az silik çıktı kaset testte yapabilirsiniz yalnız sabah ilk idrarla yapın daha belirgin çıkıyor idrar yoğun olduğu için
Amigurumi Esra_Omer_21 çok ümitlenip üzülmek istemiyorum aralıkta kimyasal gebelik geçirdim 10 aydır korunmuyoruz bu ay regl olursam tedaviye başlayacaktık rabbim isteyen herkese hepimize sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amigurumi User22 ben kimysaldan sonra 5 ay regl olmadım en iyisi kan vereyim doğru diyorsunuz sağlıksız olan gebelikler ilerlemiyor zaten ona göre bilir yol izlerim tedavi olsam bile
User22 Amigurumi aynen kaç kez geçirdiğini bilirsin kimyasal gebelik geçirmekte hamile kalabilceğinin bi göstergesiymiş zaten umarım hayırlı haberleri alırsın canım