Amigurumi Kızlar testime bakarmısınız ben mi öyle görmek istiyorum silik çizgi mi var ? 
Tugcecan26 Amigurumi çok silik bi çizgi var gibi duruyor elinizdeki erken gebelik testi sanırım bitane daha alıp sabah ilk idrarla deneyin inşallah gönlünüzce olur sonuç ☺️
Amigurumi Pcosluyum adetlerim aşırı düzensiz ama bir kaç gündüz kaşık ağrılarım var ve dünden ber aşırı bulantım var baş dönmem halsizlik uyku hali
Annee026 Amigurumi sabah ilk idrarla tekrarlayın varsa eğer daha koyu çıkar rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Seydaismailcoskun Amigurumi bende pcos dum hiç beklemediğim anda hemde 3 ay adet olmamışken üstüne hamile kaldım. Bence de orda çizgi var
Momy_eyyuptalha Amigurumi hafif bir çizgi bende gördüm varsa çok çok yeni inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah ben de oğlumda öğrendiğimde bu şekildi testim
abnw Amigurumi hafifi çizgi var ama kuruma çizgisi gibi duruyor canım, Allah gönlüne göre versin inşallah 🌸
Amigurumi abnw ilk 5 dk içinde kuruma çizgisi oluyor mu bilmiyorum ama inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok ümitlenip üzülmek istemiyorum ama
User22 Ben göremedim ama silik çizgi varsa kan testi ver bendede silik çıkmıştı daha yeni olduğu için silik çıkıyo adetin geçti mi
Amigurumi User22 pcosluyum aşırı düzensiz ama bir kaç gündür kasıklarımda ağrı var alttan bıçak saplanır gibi oluyor. Göğüslerimde ağrı hassasiyet başladı birde dünden beri bulantım var aşırı uyku hali halsizlik bekleyip göreceğim 😊
User22 Amigurumi belirtiler hamilelik göstergesi 🙂🙂 hemen test ver derim 5 üzeri çıkarsa hamilelik vardır düzenli şekilde artması gerekir.