Yagmurella4165 Bende var gibi gördüm hayırlısı olsun hcg hormonu git gide artan birsey yarin sabah ilk idrarinla bidaha dene derim bizimle paylaşırsan sevinirim merak ettim dualarim seninle 🥰🥰
Amigurumi Yagmurella4165 ay inşallah sabah tekrarlayıp kan sonra kan vermeyi düşünüyorum. Çok ümitlenip üzülmekte istemiyorum paylaşacağım inşallah 🥰
Amigurumi Fatmauzun_ ay inşallah ümitlenip üzülmekte istemiyorum regl olunca tedaviye başlayacaktık varsa sürpriz olur bana . sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağına alın inşallah 🥰
Hmyraltnts Amigurumi Ay bende gördüm çok silik var gibi kaç gün var adetine istersen kan testi ver canımmm😍
Fatmauzun_ Amigurumi inşallah vardın canııı gönülden isterim dilerim ki hamilesinizdir ama öyle gibi inşallah rabbim hepimizin kucagını bos bırakmasın ❤️❤️🙏
aaslim Amigurumi yerinizde olsam sabahı edemem tekrarlayıp kan vermeye giderdim, ben de öyle yapmıştım 😌
ikizprensesannesi @Amigurumi Ya Rabbim gönlüne göre versinn ben bile heyecanlanıyorum böyle olunca 🥲 hadi bakalım pozitifleri görmeyi nasip etsin Rabbim🤲🏻
User22 Amigurumi aynen kaç kez geçirdiğini bilirsin kimyasal gebelik geçirmekte hamile kalabilceğinin bi göstergesiymiş zaten umarım hayırlı haberleri alırsın canım
Amigurumi aaslim aslında bi düşündüm doğum gününe gidiyorduk eşimde bekle sonra üzülüyorsun dedi vaz geçtim 😊