defnezumram Ulvana son 56 32. Haftadayız sıcaklar dışında güzel geçiyor ama bebeğim kilo aldıkça dönemiyorum yatakta artık 😂
Kalbiimde2can Ulvana aslinda son 7 ama bebisim pazara kadar gelmezse pazar günü yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek 🫣 yani son 5 olmus oluyor ozaman🙈
Semanur58mom Ulvana senin doğum ne zmana denk geliyor ki 33 gun fazla değil mi uygulamaya göre o kadar yoksa daha az kaldı
Kalbiimde2can Ulvana acikcasi ben artik dogurayim modundayim o yüzden korkmuyorum 🤣 kuzenimde suni sanci almisti birazda onun tecrübesine dayanarak rahatim galiba o kadar kötü olmadigini söyledi🤭
Ulvana Semanur58mom valla canım doktor bana 28 Ağustos senin vaktin dedi amma uygulama 33 gün diyor bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin
Semanur58mom Rabissssscee çok şükür Bi sknti yok canim 3 güne bi kontrol devam 2 kiloyuz işte 35 +0 da 2 kiloyduk bebek anne karnında gelişiyor sknti yok geliştiği sürece bekleyecez dedi yarın yine kontrol var 35+3 de
Rabissssscee Semanur58mom bizim kontrol süremiz uzadı suyu ve kan akımı normal olduğu için cuma günü gideceğim tekrar bakalım