Semanur58mom Rabissssscee çok şükür Bi sknti yok canim 3 güne bi kontrol devam 2 kiloyuz işte 35 +0 da 2 kiloyduk bebek anne karnında gelişiyor sknti yok geliştiği sürece bekleyecez dedi yarın yine kontrol var 35+3 de
Kalbiimde2can Ulvana acikcasi ben artik dogurayim modundayim o yüzden korkmuyorum 🤣 kuzenimde suni sanci almisti birazda onun tecrübesine dayanarak rahatim galiba o kadar kötü olmadigini söyledi🤭
Rabissssscee Semanur58mom bizim kontrol süremiz uzadı suyu ve kan akımı normal olduğu için cuma günü gideceğim tekrar bakalım
Ulvana Semanur58mom valla canım doktor bana 28 Ağustos senin vaktin dedi amma uygulama 33 gün diyor bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin
Rabissssscee Ulvana henüz verilmedi gelişimimiz biraz geriden geliyor cuma günü kontrolümüz var 36 haftada oluyoruz o zaman bakalım 🌸
3Tospikannesi Ulvana Sabahladığım için canım 😁 uykular haram 5′e kadar kıvranıyorum sonra uyuyorum sabah 7 de geri uyanıyorum 🤦♀️
Ulvana defnezumram 😄😄😄😄kız bu haftalarda bi ağrılarım oluyor kendimi çokta korkutmak istemiyorum artık Ağustos 10 kadar dayanmayım sonra boş vericem ne zaman isterse gelsin diyicem doktorum da tatilde ah ahh
defnezumram Ulvana sonlara yaklaşınca yalancı ağrılar oluyormş benimki ters gelişli 56 gün yazıyor ama 40 günüm falan var aslında sezeryan günü vercekler 38. Haftaya çünkü 😂