Bebyasya Meleksima hayır ya düşünmüyorum ilk hamileliğim olmasına rağmen üstüne çok düşmek düşünmek istemiyorum strese sebep oluyor benim için 2. Kez muayeneye gidicem 11+5 olduk bu arada cinsiyete baktıran oldu mu belli olur mu şuan
Meleksima Bebyasya ben şehir hastanelerini tercih edin hem araştırma hem.kocqmqn oluyorlar en iyi doktorlarda orada
Meleksima dilarakerem01 sorma biraz da kiloluyum hatta fazla nasıl.dayanacagim bilmiyorum Allah herkese kolaylık versin
Meleksima Bu üsteki 10 haftayı dogurana kadar 11 12 VS yapmak istiyorum her hafta güncelleme nasıl.oluyor bilen var mı kızlar
1cocuklumom Dadymom1 ben sezeryan olacağım için benim tarih net belli oluyor normal uuzn olabilir 42 haftaya kadar
Meleksima Dadymom1 o zamana 13 haftalık oluyorsun galiba zaten 11 ile 14 haftada bakılıyor perinatoloji
Meleksima 1cocuklumom ben sezeryab olup 42 haftayı dolduran göremedim 40 a girmedim doktor kakasını yer dedi nasıl oluyor emin misinzi
mamaacita YuvarlanamayanPaanda ben de devletten kadın doğuma randevu aldım ikili test için ama başka bölümden almaya gerek yok diye biliyorum doğru mudur
YuvarlanamayanPaanda mamaacita evet canım 2 li testte gerek yok detaylıda dr yeşil alan açıyor öyle alıyorsun
sultanssa mamaacita ben normal kaidn doguma gittm ben bakmiyorm perinatoloji bakiyo dedi yapmadi ikili @YuvarlanamayanPaanda
sultanssa YuvarlanamayanPaanda ben normal kadin dogumcuya gittm ben bakmiyorm dedi egitim arastirmadan randevu al yesil alan actm dedi nasil oluyo anladm