Bskmik Sayrkann yaaa ben öğrenemedim 11 haftalığım bugün ikili tarama yapıldı doktor emin olmadan söyleyemem dedi :/
e_blue_sky_a Bskmik benim pazartesi 2li testim var devlet perinatoloji de. Acaba kaç günde sonuç çıkıyor ki ortalama
Sayrkann Bskmik benim doktorum kemik yapısından kıza benziyor demişti . 1 hafta sonra tekrar gittim kız dedi
sultanssa YuvarlanamayanPaanda ben normal kadin dogumcuya gittm ben bakmiyorm dedi egitim arastirmadan randevu al yesil alan actm dedi nasil oluyo anladm
sultanssa mamaacita ben normal kaidn doguma gittm ben bakmiyorm perinatoloji bakiyo dedi yapmadi ikili @YuvarlanamayanPaanda
YuvarlanamayanPaanda sultanssa bilmem ben gittim baktırdım öyle farklı bir bölümede açtırmadık keza yaptırmak için gitmedim haftam tesadüf denk geldi ben inanmıyorum e testlere
Ayseyllmz Bskmik 11 haftada çıkıntı var ama kordon da olabilir emin değilim dedi.. yarın 12 haftalık oluyorum ikili taramaya gidince yine sorcam
HavvaKork YuvarlanamayanPaanda ne çabuk öğrendiniz cinsiyetii acaba benimkinide söyler mi 11+1 ama daha gitmedim randevuya bi haftaya felan giderim
YuvarlanamayanPaanda HavvaKork bebeğin pozisyonu uygunsa gözüküyor askm ben girmeden 15 dk falan önce çikolata yedim çok harektliydi bacak arasını açto hemen
Bskmik Sayrkann Ayseyllmz ben 12/4 ikili tarama yaptırdım söylemedi %50 %50 dedi tarama sonuç şükür temiz çıktı ama cuma öğreneceğim cinsiyetiiii tekrardan netleşir dedi ama bakalkm
Meleksima Dadymom1 o zamana 13 haftalık oluyorsun galiba zaten 11 ile 14 haftada bakılıyor perinatoloji
Zeyna01 e_blue_sky_a Bende 10+3 benim kaybım var temizliğim yemeğim yapıyorum bazen çok enerjim oluyor bazen hiç halim kalmiyor
Meleksima 1cocuklumom ben sezeryab olup 42 haftayı dolduran göremedim 40 a girmedim doktor kakasını yer dedi nasıl oluyor emin misinzi
1cocuklumom Meleksima hayır ben yanlış anlamış yanlış anlarmışım 😂😂 ben 11+2 oldum doğum şubat 14 15 e falan heliuor 38+5 de falan alıyorlar ya ondan