minikkelebek_ Nejctn bende bugün 10 haftaya girdim bas ağrısı benimde oluyor ancak basımı bağlayıp sıkınca geçiyor
peksimetya Nejctn ense kökünüze bi süre buz tutmayı deneyin. Sakinleştiriyor. Benim migrenim var işe yarıyor 🙂
Meleksima YuvarlanamayanPaanda sultanssa Gamzekck_ e_blue_sky_a Aynur_55 Mervenur_kcbs Bek0408 HMH Bebyasya Birminikannesi1 Fatma171921 Sayrkann Sezenoner HMH Ardencik1 Beyrukk Aselikoo minikkelebek_ peksimetya Semus06 Hazal- Deryalina- Aynur_55 Nejctn 1cocuklumom Dau123 peksimetya yapabildiklerimi etiketledim bundan devam ederiz nasipse kızlar….
Meleksima YuvarlanamayanPaanda sultanssa Gamzekck_ e_blue_sky_a Aynur_55 Mervenur_kcbs Bek0408 HMH Bebyasya Birminikannesi1 Fatma171921 Sayrkann Sezenoner HMH Ardencik1 Beyrukk Aselikoo minikkelebek_ peksimetya Semus06 Hazal- Deryalina- Aynur_55 Nejctn 1cocuklumom Dau123 peksimetya yapabildiklerimi etiketledim bundan devam ederiz nasipse kızlar….
Bebyasya 11+1 olduk. renkli ultrason için 20 haftalık olmayı bekliyorum cinsiyeti de beraberinde öğrenicem inşallah bana hastane öneriniz var mı İstanbul da?
Meleksima Bebyasya ben şehir hastanelerini tercih edin hem araştırma hem.kocqmqn oluyorlar en iyi doktorlarda orada
Dau123 sultanssa 18 inde randevu verdi doktor bana 12+2 oluyorum o gün sonuçlar kaç günde çıkıyor bilginiz var mı acaba
sultanssa Dau123 benim doktorum izinli bnde normal bi doktora aldm testi yapmadigini soyledi perinatolojiye gonderdi devlete gidiyorm onlardada randevu yok napcam bilmiyorm
sultanssa Dau123 testi yaptirmadigim icin bilmiyorm ama genelde bu tarz testler 1 hafta icinde blli oluyo sanirsam
Dau123 sultanssa devlette kadın doğuma direk gidip yaptırabilirsiniz diye biliyorum aslında 11-14 haftalar arası yapılıyor gününüz yetişecekse kendi doktorunuzu bekleyebilirsiniz
sultanssa Dau123 ilk dogumum takibim ozeldeydi kendi doktorum yapmisti testi . devlette her doktor yapmiyormus bende oyle saniyordum eski tecrubeye gore . devlet farkliymis malesef
peksimetya Benim de eylülün ilk haftasına gel dedi doktorum ikiki tarama yaparız dedi. İlk kızımda cinsiyetini kesin ikili taramada öğrenmiştim. Belki şimdi de gösterirse öğrenirim 🥰