SeydaaYlmz Eses-95 bugün doktora gittim kalp atışı da bebek de gözüktü sat a göre 6+5 ultrasonda 6+1 doktor herhangi bir sorun yok sadece kese düzensiz dedi şeklinden için
SeydaaYlmz Eses-95 kan almışlardı onda da idrarda eritrosit 6.6 çıkmış kırmızı gözüküyor bir de yassı epitel 47.4 çıkmış. Anti rubella igg var o da 43.94 çıkmış bunlar hep kırmızı sorun yaratır mı
Eses-95 SeydaaYlmz İdrar yolu enfeksiyonu var muhtemelen.Genelde gebelikte çok sık tekrar eder bol bol su iç.Igg daha önce geçirmiş olduğun anlamına gelir ıgm şimdi var olan hastalık anlamındadır problem değil ama doktorun görsün tabiki
daisybebek SeydaaYlmz 5+3 de ne kürtajı ya. Ben 6 haftalıkken kanamam oldu kendiliğinden ufak bir pırtılı bişey çıktı gitti doktor bile dedi 8 hafta olsa kürtaj olabilirdi dedi
SeydaaYlmz daisybebek bende anlamadım zaten gitmedim de kürtaj için bugün tekrar kontrol için gittim hersey normal çok şükür
SeydaaYlmz Eses-95 canım birsey daha sorcam sana ben. Diğer hamileliklerimde olmamıştı hiç böyle sürekli tansiyonum düşüyor 5 e kadar düşüyor hep 7/5 8/4 bu şekilde çıkıyor neden olur ki
superstar_00 SeydaaYlmz Başka doktora görünmenizi öneririm kürtaj yapmayın sağlıksız bir gebelik ise rahim onu kendisi atıyor zaten.
SeydaaYlmz superstar_00 kürtaj yaptırmadım zaten bekledim bugün yine gittim bebek var kalp atışı var hersey normal 🥰
SeydaaYlmz Pikachukiz53 bende öyle biliyorum da zaten gitmedim kürtaj için şuan hersey normal gözüküyor kalp atışını falan duydum bugün