Özele gidin bence Özel’in makineleri daha kaliteli. Ben özele gitmiştim doktorum ikiz olduğunu söyledi keseyi gördük ve iki kalbide duyduk ama şok yaşadığım için soru sormayı unuttum 2 gün sonra devlete gidiyim de sorularımı soruyum dedim devletteki doktora bişey demedim ikiz falan sadece test yaptım pozitif dedim baktı ultrason la kese yok dedi nasıl dedi kese yok ikiz dedim baktı ama yarım saat uğraştı evet kese var dedi ama bebek yok dedi 2 gün önce iki bebeğin kalbini dinledim ve ultrason da var elimde yani sonra dedim ki ben kalpleri duydum ikisinin de bebek nasıl olmaz sonra başka odaya geçelim bunlar kaliteli değil dedi orda baktı bebek var kalp yok dedi bu sefer ikisini de duyduk dedim 1 saat uğraştı sonunda evet dedi ikiz ve kalpleri atıyor yani ben özele gitmemiş olsaydım bana gebelik var ama olumsuz gebelik deyip gönderecekti halbuki iki bebek iki kalp atışı var. Doktor Makinelerimiz kalitesiz dedi o zaman gelen insanlara özele gidin diyeceksiniz dedim ben bilmeseydim bana belki kürtaj diyecektiniz dedim birdaha devlete gitmedim