SeydaaYlmz kuzum ben de henüz hamileliğimi yeni öğrenmiştim. Eşim görevdeydi ve ben evde tek başımaydım. Bir gün önce pembe pembe sonra da tam anlamıyla adet kanaması gibi kanamam başladı. Olduğum ilçe de ki doktor yerleşme kanaması olabilir dedi. Ama kanama durmadı en sonunda eşim geldi ve biz merkez de ki devlet hastanesinin acilinden girdik. Tüm bunlar olana kadar, gittiğim doktorum rahim de büyüme var ama bebek gözükmüyor kese gözükmüyor demişti daha sonra kese gözüktü ama bebek gözükmüyordu , kanama için acilden girdiğimiz de ise bana kadın doğumcu direkt bu kese sağlıksız sen bunu düşürürsün bu kanama ile dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen,ilk bebeğimiz ben kötüyüm ağlıyorum eşim de beni öyle görünce doktora sordu nasıl yani dedi? Doktor bana istersem kürtaj olabileceğimi söyledi ancak ben şoka girmiştim. O kadar soğuk bir şekilde söylemişti ki elimi karnıma götürdüm sadece benimle kal bebeğim diye söylenirken kendime geldim ve kürtaj olmak istemediğimi en azından ertesi sabaha kadar kontrol altında tutmalarını söyledim. Bir gece fethi sekin devlet hastanesinin kadın doğum bölümünde kaldım. Diğer kadınların bebeklerinin seslerini duydukça içim gidiyordu. Eşimi de yasak olduğundan yanıma almadılar. Çok çok kötü bir geceydi. Kanamam azaltıyordu aksine artıyordu. Ertesi sabah eşimin arkadaşının önerdiği bir doktor ile benim çıkışım yapıldı. Doktora gidiyordum ama giderken kendimi sanki kürtaja hazırlıyor gibiydim. Herkesin dediği gibi gencim ya tekrar olur,işte öyle olmuyor biz kadınlar doğamız gereği bir kediye köpeğe bile kendi yavrumuz gibi davranabiliyoruz. Gittik doktora, doktor bana ağlama dedi, baktık alttan vajinal muayene ile doktorun söylediği şuydu, bu kese düzensiz değil ki tamam etrafında kanama Alanı var ama ağrın olmadığı sürece kanama Alanı olupta hamileliği sağlıklı sonuçlanan kadınlar var dedi, ve en önemlisi yolksac dedi bunu görüyorsak zaten gerisi önemli değil dedi. Ben uzun bir süre 5. Ayıma kadar progestan iğnesi kullandım her gün sonra da duphaston ilacına geçtik kanama alanım azaldı tehlike geçti ve şuan 9. Ayımızdayız doğuma günler kaldı, senden ricam bir doktor iki doktor eğer ağrın yoksa bulabildiğin başka bir doktora daha görün kanamanı takip et Allah’ın izniyle bebeğin sana tutunur inşallah 🙏🏻🥺🙏🏻🙏🏻